Собственик на Toyota защити колата си с тяло от силна градушка

0
Австралиец не се уплаши от силна градушка, за да спаси автомобила си
Австралиец не се уплаши от силна градушка, за да спаси автомобила си

Австралиец не се уплаши от силна градушка, за да спаси автомобила си

В социалната мрежа TikTok се появи кратко видео, заснето в австралийския град Сидни. На него е записана акцията за спасяване на Toyota Supra (поколение А80) от силна градушка, организирана от собственика на спортната кола, пише Automedia.bg.

Ситуацията се разиграва на паркинг в комплекс от апартаменти. Във видеото е заснет неизвестен мъж, който по време на градушката се опитва да защити сребриста Toyota Supra с тялото си. Собственикът явно се е подготвил за природното бедствие, защото е покрил предното стъкло с плътен картон, а задната част – с черен плат.

Силният вятър обаче издухва защитните материали и за да спаси колата си от поражения, мъжът я прикрива с тялото си. Постъпката му явно е впечатли ползвателите на социалната мрежа, защото само за няколко часа видеото е гледано близо 100 000 пъти и събира 72 000 харесвания.

По-късно и самият собственик на колата се включи в дискусията под клипа, като написа, че нито той, нито колата му са пострадали от градушката. Мъжът получи похвали за самоотвержните си действия, както и препоръка следващият път да се възползва от защитно покривало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари