Дневен Хороскоп за 29 Април 2015

1
Дневен Хороскоп за 29 Април 2015
Дневен Хороскоп за 29 Април 2015

Овен

До петък трябва да изчакате с уреждане на някои делови въпроси, не е време да спорите с приятели и да се сдружавате с обичайните си опоненти. Някои Овни са изкушени от тази тактика, но е по-добре да ограничат амбициите си, да се захванат най-старателно с рутинните си задължения и да помагат, когато им искат съдействие. Ако не се чувствате във форма, дайте си по-дълъг отдих.

Телец

Ведра сряда, в деловата сфера ви се откриват добри възможности, разчиствате стари ограничения. Даже да се нагърбите с повече отговорности в работата, ще бъде от полза и за вас, и за екипа. Телците организират ефективно общата дейност, представят убедително проектите си пред влиятелни партньори и покровители. Вечерта е само за най-близките ви, сред тях си отдъхвате добре.

Близнаци

До началото на май няма да се изтъквате много на преден план, околните няма защо да знаят проблемите и вълненията ви. Работа може да отведе Близнаците на път, но да намерят пролука в програмата си и да се порадват на природни забележителности, исторически обекти, срещи с интересни хора. Свършеното е добро, макар печалбите да не растат бързо. Някои се разочароват в любовта...

Рак

В сряда се не сяда, казва народът, и наистина няма да пилеете време в празни приказки и размотавате. Група Раци може да свършат много рутинна работа сега и шефовете ще бъдат доволни от старанието и дисциплината им. Други улавят шансове за осъществяване на стари идеи, сигурно ще направят така, че да усвояват и нови умения. Вечерта е за близките, има да обсъждате нещата.

Лъв

В сряда упорствате по делови планове. Ако Девите ви съветват да бъдете по-отстъпчиви с партньори и клиенти, вие и Стрелци няма да слушате. Е, Лъвовете да не изнервят обстановката, има си време за всичко, просто те са поели много задачи и искат да ги свършат по най-добрия начин. Ще успеете, вероятно и печалбите няма да са лоши, но после си дайте достатъчно отдих.

Дева

Тази сряда действайте много тактично по идеите си за изява и печалби, но от Лъвове и Стрелци не очаквайте същото. Девите сега гледат да подчертаят своя принос в работата, но това надали харесва на околните, някои направо не го забелязват. Не забравяйте, че и другите са ви помагали да решите трудни проблеми и поддържайте добро разбирателство, така по-сигурно ще печелите.

Везни

Като в края на миналата седмица следвате по-стари свои идеи за изява и финансова стабилизация. Везните и сега леко се разколебават, но резултатите постепенно ще ги окуражат, на прав път са. Някои не са били в добра форма, време е да се постегнат, да се освежат. С парите обаче внимавайте повече, не бързат да ви влязат в джоба. Но разчетът ви е точен, постъпленията ще растат.

Скорпион

Сряда започва с трудности, май не сте много доволни от редица досегашни усилия. Скорпионите да бъдат самокритични, има какво още да овладеят като умения в работата, да се включат в перспективни екипи. Ако трябва, говорете с приятели, ще ви препоръчат на подходящото място от сърце. Стратегията ви е правилна и упоритият труд ще даде желан плод. Някои започват втора работа.

Стрелец

Тази сряда Деви препоръчват на вас и Лъвове да бъдете много търпеливи и отстъпчиви при реализацията на идеите си, но вие едва ли ще следвате съвета. Стрелците щат-не щат ще трябва да се съобразяват с него и през празничните дни. Ако нещо в деловите партньорства не върви, анализирайте го, помислете за нови съюзи. Но не подценявайте и своите грешки, тръгвайки по новия път.

Козирог

Сряда ви настройва по-критично към дейността на екипа, но е по-добре да овладеете острия си език. Едно, че Козирозите сега имат нови възможности за изява и печалби, възможно е да се сдружат с колеги и познати за начинания. Второ, вечерта е за купони, свободните сърца да се огледат за човек, подходящ за връзка. Денят помага на дейните и упоритите, да не се вкисват от дреболии.

Водолей

В сряда и вие трябва да помислите за партньори в начинанията си. Подборът няма да е лесен. Едни са настроени егоистично и Водолеите го знаят отсега. Втори са готови да се забъркват в далавери, не ви трябва такава компания. Но има и колеги скромни, работливи, с които започнатото ще върви леко и ще донесе печалби. Хора отдалече или по-неопитни носят шанс за сплотен екип.

Риби

Ведра сряда, макар че деловите ви планове не тръгват веднага. Група Риби да поговорят с колеги и приятели, идеите им за изява са добри, но организацията малко куца. Може би трябва да споделите и с шефове проблемите си, тактични сте и ще привлечете нужната помощ. Вечерта ще има за какво да се почерпите с останалите в екипа, да са наясно: щом работите - работите, после се веселите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари