Дневен хороскоп за 29 април 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си

Лесно ще се отдава всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да се получи даже изцеление от нещо, което присъства в живота ви.

Трябва да се поддържа спокойствие и уравновесеност този ден. С усмивка правете всичко. Важни дела не предприемайте. Вършете само неотложното, останалото може да почака. Посветете време на отдих, медитация и съзерцание. Да се избягват всякакви разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако успеете да се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, ще положите основата за добри промени в живота си в близко време. Енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

Овен 

Днешният ден е много продуктивен, ако успеете да се концентрирате върху всичко, което трябва да направите и ви е приоритет, и да не губите време с разни неща, които привличат вниманието ви, без да могат да ви помогнат.

Телец

Много силната връзка между Меркурий във вашия зодиакален знак и Плутон в Козирог укрепва вашия инстинкт, вашето духовно същество и ви извежда в привилегирована позиция, така че да можете да постигнете целите си тези дни.

Близнаци 

Има вероятност за някои от вас да се появи професионално предложение, от което ще имате положителна финансова полза. И ако ви липсва забавление, вечерта е идеална за това, за да се отпуснете след натоварената седмица.

Рак 

Днес можете по-лесно да убедите другите в това, което искате, така че ако имате да предложите нещо или имате нова идея, за която се нуждаете от поддръжници за реализиране, не губете време.

Лъв 

Активирани са областите на вашата кариера и ежедневието на вашата работа, което изисква от вас да насочите вниманието си върху тези две области, като полагате всички необходими усилия, за да излезете победители.

Дева 

Не е изключено тези дни да се появи професионално предложение с финансова примамка. Днес все още можете да впечатлявате своите колеги или началници с работата или идеите си, но избягвайте агресивния стил, за да няма обратният ефект.

Везни 

Плутон може да ви накара да се чувствате по-тревожни, не непременно за нещо конкретно. Активира се чувствителността ви и може да ви преследват сенките на проблеми от миналото. Продължете с увереност и не позволявайте на никой да ви предизвиква.

Скорпион 

Въпреки че Луната е в Овен и въпросите за работата и задълженията са с предимство пред останалите, това е идеален ден по отношение на общуването за вас. Така че, можете да откриете приятелски настроен човек и да намерите решения на въпроси, които ви вълнуват.

Стрелец

Пред вас се разгръща супер динамичен и ефективен ден и вместо да оставяте енергията си да се разсейва тук-там без цел, по-добре е да се насочите към 2-3 важни неща, които искате да изпълните и да отделите внимание там.

Козирог 

Не са изключени проблеми, свързани с личния или семейния ви живот, което прави настроението ви малко по-вяло. В ден, когато Луната е в екстровертния Овен, няма да е лесно да скриете настроението си от другите. Но дори не е нужно да опитвате.

Водолей 

Съдбата може да ви доближи до нов човек или приятел, с когото може да сте имали връзка в миналото, но сте се изгубили по пътя. Като цяло ще бъдете по-отворени към хора, които може да са ви подкрепяли, дори малко, в миналото и ще се чувствате по-свързани с тях.

Риби 

Това е време, в което сте по-възприемчиви за създаване на нови познанства и разширяване на приятелския кръг. Ще се изпълните и с много креативни идеи. Луната ще продължи своя курс в Овен и днес, превръщайки икономическите въпроси в приоритет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари