Дневен хороскоп за 20 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор.

Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Промяната на обстоятелствата ще наложи промяна на стратегията Ви и това ще внесе известни притеснения у Вас, но бързо ще ги преодолеете. Динамичен и изключително зареден ден е петък. Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна. Приемете на сериозно, ако ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания.

Овен

Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден. През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Имате редица неизяснени положения, които ви създават неясни ситуации и притеснения. Може да се случи така, че вашите увлечения да ви станат професия.

Телец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Опитайте да бъдете малко по-концентрирани. Телците ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията. Ето защо, дори когато промените са желани, те пак ще ви изправят на нокти и ще всяват смут в душата ви. Вашите желания и страсти може да ви подведат в невярната посока. Мислете положително.

Близнаци

Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. След 18-ти не е удачно да се втурвате с главата напред в каквото и да било – използвайте дните до края на месеца повече за равносметка и за почивка.

Рак

Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси. Времето ви дава възможности с помощта на близките си да преценявате, да планирате и да решавате нещата си.

Лъв

Не оставайте сами тази вечер. Ново начало и нов начин на мислене. През този месец повечето от вас имат успехи. Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. Част от близкото обкръжение ще ви действа стимулиращо да се развивате, но друга- ще се проявява по-скоро като дразнител, принуждаващ ви да се мобилизирате, да бъдете по-активни, за вземате решения, имащи дългосрочен ефект върху бъдещото ви развитие.

Дева

Петък ще е доста ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Деви. В интимния живот емоциите са смесени. Към края на месеца ще ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Може да имате проблеми със стари документи, които да ви усложнят живота така, че да не можете, а и да не знаете как да се оправите. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Везни

Подписаните договори ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Ако сте влюбени, утрешния ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Не отлагайте твърде дълго разговора си с човек, с когото имате да изясните нещо важно. Ще се успокоите от това което ще научите. На вас ви е необходимо доста време, за да прецените добре силите си и да бъдете наясно със себе си.

Скорпион

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Имайте предвид обаче, че, ако става дума за нещо мащабно, ще трябва да се заредите с търпение, а може би е по-разумно да отложите първата стъпка за късното лято.

Стрелец

Контактите Ви ще са показателни за това как да постъпите. Не решавайте делови въпроси на маса. Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Започва период, когато вие може да мечтаете и може да ви споходи чудесно вдъхновение, което да ви помага в творчеството.

Козирог

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Препоръчва ви се добре да обмислите плановете за дейността си.

Водолей

Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. В по-личен план в дните около 22-ри ще бъдете по-емоционални, като източникът на душевните ви вълнения ще бъде друг човек – най-вероятно партньорът /партньорката ви. Опитвайте се да се занимавате само с най-необходимите неща. Трябва постоянно да внимавате и да не допускате разточителство. Има вероятност да ви излъжат. Необикновен в много отношения период, в който чуждо влияние или случайно стечение на обстоятелствата може да повлияят на вашите намерения.

Риби

Нужна е трезва оценка на реалността. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Ето защо, дори когато промените са желани, те пак ще ви изправят на нокти и ще всяват смут в душата ви. Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Благоприятно е общуването в колектива, заниманията в група или активно обсъждане с единомишленици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари