Дневен хороскоп за 20 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Стрелец - чудесен ден за делови преговори, Рак - не бързайте да вземате решения, Близнаци - благоприятен ден, лек и успешен

Овен

Трябва да разрешите натрупаните през изминалите дни проблеми и да завършите нещата, започнати по-рано. Всичко това не е лесно, но си струва да положите усилия - ще бъдете доволни от резултатите и можете да се гордеете със себе си.

Овенът може да има разногласия с близки и понякога ще бъде трудно да се намери компромис. Въпреки това ще можете да контролирате емоциите си и няма да позволите спорът да се превърне в размяна на претенции и упреци. Втората половина на деня е подходящо време за разходки и активен отдих. Разумната физическа активност ободрява и повдига настроението.

Телец

Благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Вашето мнение често ще бъде решаващо, така че преди да го изразите, си струва да проверите всичко отново, като се уверите, че се основавате на фактите и вземате предвид всичко, което трябва да се вземе предвид. Ще има възможност да привлечете подкрепата на влиятелни хора и да намерите съюзници, които ще направят много за вас.

Денят е подходящ за Телците за контакт с държавни организации и подготовка на документи. Щастливи сте да помагате на хора, изпаднали в трудни ситуации и се радвате на тяхната искрена благодарност.

Близнаци

Благоприятен ден, лек и успешен. Възникват страхотни идеи, срещате се с хора, с които е интересно да правите бизнес, и се договаряте за взаимноизгодно сътрудничество. Оптимизмът не ви променя нито за минута; другите забелязват това и са привлечени от вас. Възможно е началото на приятелска или романтична връзка.

Близнаците вървят добре в пътувания, както бизнес, така и развлекателни. Ще има възможност за натрупване на полезен опит или решаване на важни въпроси, свързани с обучение или повишаване на квалификацията. В следобедните часове бъдете особено внимателни към здравето си.

Рак

Не бързайте да вземате решения, особено важни, които касаят не само вас, но и околните. Гледайте как се развиват събитията - възможно е да не се налага да правите нищо, всичко ще се получи по най-добрия начин. Възможни са парични постъпления, включително значителни.

Втората половина на деня ще бъде доста напрегната за Раците, ще трябва да вършите няколко неща едновременно, трудно ще се концентрирате. Приятели и доверени съюзници ще ви помогнат – те с готовност ще поемат част от вашите грижи.

Лъв

Началото на деня е чудесно време за необичайни неща, които изискват творчески подход. Ще намерите съюзници и помощници, ще срещнете хора, от които можете да научите много, ще разберете с кого трябва да споделяте идеи и с кого е по-добре да не разказвате нищо засега. Ще има възможност за разрешаване на финансови въпроси, възможни са и изгодни сделки.

Втората половина на деня е по-подходяща за Лъвовете за размисъл, отколкото за активна дейност. Вие сте наблюдателни, нищо не ви липсва и правите планове за бъдещето, които скоро ще можете да реализирате.

Дева

Да предприемете действия сами е най-добрият начин да постигнете бърз успех. Възможно е да има разногласия с дългогодишни съюзници; споровете могат да отнемат много време и усилия. Някои Деви също ще трябва да се вслушват в критични бележки; опитайте се да не ги приемате присърце и не губете вяра в себе си.

Трудно е да устоите на изкушенията: искате да се забавлявате, да си прекарате добре, но има неща, които не търпят отлагане. Следобед няма да е лесно да намерите общ език с жените, те ще изглеждат твърде взискателни и обидчиви.

Везни

Възможно е да възникнат трудности, но те със сигурност няма да ви изплашат или да ви принудят да се откажете от плановете си. Везните показват постоянство там, където другите биха се отказали, и постигат целта си, макар и с цената на големи усилия. Вашата упоритост печели уважение от другите; хора, които преди това не са проявявали интерес към вашите дела, могат да станат добри помощници.

Благоприятен ден за сделки и покупки, бизнес усетът ви няма да ви подведе. Възможни са парични постъпления, включително и от неочакван източник. В края на деня са вероятни приятни изненади и може да се сбъднат отдавнашни желания.

Скорпион

Отлични сте в решаването на сложни проблеми. Вие сте в състояние да забележите това, на което другите не са обърнали внимание, да сравнявате фактите и да правите правилните заключения. Ще има възможност да научите нещо полезно или да тествате силата си в нова област. Успехът не винаги идва лесно, но няма да се откажете, докато не го постигнете.

Благоприятен ден за общуване. Скорпионите ще имат много интересни срещи, а може би и среща с човек, който ще играе важна роля в живота ви. Възможни са подаръци, включително от хора, които досега не са ви правили щастливи.

Стрелец

Чудесен ден за делови преговори. Ще ги изпълните блестящо, дори ако не успеете да се подготвите добре и сте принудени да импровизирате. Стрелците са толкова уверени в правотата си, че едва ли някой ще иска да ви противоречи, но все пак се вслушвате в мнението на хора, чиито знания и опит заслужават уважение.

Не липсват свежи мисли и нови идеи, успявате да намерите хора, с които да осъществите плановете си. Съвместната работа е чудесно начало за приятелства и романтични връзки.

Козирог

Бъдете готови за неочакваното. Този ден може да донесе много интересни неща, особено за тези, които не се страхуват от новите неща и са готови да погледнат познатите неща от друга гледна точка. Експериментите ще бъдат успешни, особено ако ги правите заедно с хора, известни с творческия си подход към нещата.

Козирозите трябва да внимават с парите, тъй като сега сте склонни да харчите повече, отколкото можете да си позволите; По-добре е да се ограничите до планирани покупки. Поддържайте документите си в ред, особено финансовите.

Водолей

Хубав ден. Ще донесе много добрини на Водолеите, които ще предпочетат да действат, отколкото да стоят със скръстени ръце и ще се опитат да реализират дългогодишни планове. Интуицията е много остра и трябва да се вслушвате особено внимателно в нейните подсказки, когато става въпрос за запознанства с нови хора и започване на връзка.

Разбирате се добре с хората и можете да намерите общ език с много хора. Имайте предвид: не всички обещания, с които другите са толкова щедри днес, ще бъдат изпълнени. По важни въпроси е по-добре да разчитате на собствените си сили.

Риби

Няма причина за притеснение. Вие правите много неща добре, дори в нови неща бързо постигате успех. За Рибите може да има непланирани работни пътувания, възможни са срещи с хора, пристигнали отдалеч; и двете се оказват много полезни за вас.

Опитайте се да не влизате в открита битка с дългогодишни противници, не се поддавайте на провокации; дори привидният мир е по-добър от острия конфликт. Следобедът е подходящо време да правите това, което обичате, или да говорите с хора, които споделят вашите интереси и хобита. В същото време можете да закупите неща, които ще ви трябват за работа или училище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • птица
    Браво, сега и на мене да изпрати като на Анджелина Джоли. Явно това да си заможен ме значи , че си умен илин прозорлив.
  • Внимавайте Русенци
    Парка започва да изгубва своята идентичност,лека полека.Русенци,не оставяйте това така......запазете си парка и търсете...
  • Балканеца
    Номер 11, в началото на 20 век в Русе са живеели 30-35 хил човека. Повече ли млади хора е имало спред теб? Именно тогава е...
  • Геро
    Русе се е препълнил с прости и мърляви хора! Съдя по коментарите,защитаващи боклукчийския камион пред храма и по гласуването...
  • Русе
    Слабите страни на Русе са малко млади хора -> малко възможности за социализация за млади хора, както и инономика базирана на...