Дневен Хороскоп за 01 Октомври 2015

0
Везни и Козирози следват влиятелни хора, мнозина се сближават с колеги и познати
Везни и Козирози следват влиятелни хора, мнозина се сближават с колеги и познати

Овен

Хубаво е в четвъртък да действате в екип със съюзници, но околните не са на вашата делова вълна. Някои вече са готови да купонясват и протакат решения за нови изяви, след време може да се окаже, че са направили сериозна грешка. Овните пък искат да променят много неща и колкото се може по-бързо. По-разумно е да действате спокойно и последователно, идеите им са дългосрочни.

Телец

За четвъртък се очертават доста задачи, а и финансови проблеми. Телците да оставят нещата да се подреждат от само себе си – това, което сега ги тревожи, ще се окаже шанс за изявата и отношенията им, амбициозната гонитба на постове няма да ги прави щастливи в работата. Някои демонстрират лидерски и творчески способности и даже да не успеят отведнъж, ще пробват пак и пак...

Близнаци

Задържат се проблеми от края на септември, не сте най-наясно с обстановката, а и със своите изяви. При Близнаците влиянията се задържат и утре, ще им се усилията им да бъдат зачетени, отличени. Точно сега няма да стане, но пък сте спокойни за финансите си, може да помогнете на околните, които се натъкват на по-големи от вашите пречки. Вечерта е за отдих, радвайте се на природата.

Рак

За четвъртък имате куп задачи, а и нови идеи. Група Раци не споделят всички свои замисли, околните може и да не си дават сметка колко амбициозни са плановете им. Не е зле да определите приоритетите си, някои проекти са дългосрочни, може да изчакате по-добри моменти за действие. Скоро ще се видите с впечатляващи успехи, коренът им е здрав - неуморното ви трудолюбие.

Лъв

В четвъртък планирате точно изявите си, доста се изкушавате да разширите своя периметър на действие, но няма да е уместно. Лъвовете да ценят повече времето, сега тяхното е пари, задачите не чакат. И това, което на другите им се струва малка крачка, скоро ще се окаже, че ги води право към важни успехи и позиции. Не разчитате много на приятелска помощ, разчели сте си силите...

Дева

Не започвайте октомври със спорове, потърпевши може да станат хора, които обикновено ви подкрепят. От това Девите няма да извлекат голяма полза, а ако са честни пред себе си – май подценяват куп рискове в дейността си. Хубаво е да разчитате на съмишленици, мъчно бихте се справили с всички детайли и пречки. Бдителните ще открият и нарочно заложени уловки, заобиколете ги.

Везни

В четвъртък вие и Козирози доста зависите от желанията на влиятелни колеги, познати, близки. Везните да не се подвеждат по нетърпението на някои от тях, бързат ли бързат за успехи и печалби. Това води до пропуски, преумора, някои не се чувстват в обичайната си форма. Търсете специалист и се грижете за възстановяване. В работата има рискове, преценете си ги, за да не сгрешите.

Скорпион

Четвъртък ви настройва на купонджийска вълна, ако сте приключили важни дела – защо да не седнете на маса. Скорпионите обичат компаниите, сигурно имат и повод за отбелязване, но да не прекаляват с пийване, за да не развалят празника си. И в следващите дни ви чака работа, трябва да обмислите задачи, да организирате контакти, дейност. Предвкусвате успех, всичко е с времето си.

Стрелец

Започвате октомври със стремеж да промените доста неща в работата си, но дали моментът е подходящ за такива стъпки. По-вероятно не е за някои и Стрелците следва да изчакат. Разбира с, няма да се примирите с нещата, но и не се поддавайте на самочувствието, че само вие можете и знаете кое как да стане. Нови шефове ще подкрепят идеите ви, помагат да напреднете в кариера.

Козирог

В четвъртък като Везни трябва да се съобразявате с идеи и желания на околните. Влиянията при Козирозите са характерни до края на седмицата, да бъдат по-предпазливи с партньори и колеги, неискрени хора може да им създадат доста ядове. Други от знака много говорят за намеренията си, пък и събеседниците им са словоохотливи, а работа с приказки изобщо не се върши.

Водолей

Октомври ще ви подтиква да обединявате усилия даже с колеги, с които не сте били много близки. Доста Водолеи имат нужда от помощ за трудните задачи, някои не се чувстват и в най-блестяща форма. Погрижете се за здравето си, отдъхнете вкъщи и стегнете близките, ако оставят всички битови задължения на вас. И вие сте хора, трябва да почивате, да подготвите бъдещите си изяви...

Риби

В четвъртък следва да се придържате към по-умерено темпо, ако смятате за правилно – съзнателно да забавяте изпълнението на някои задачи. Рибите имат нужда от отдих, а от друга страна – някои изяви и пътувания не са подготвили най-добре, трябва им е време, а и средства, за да оправят проблемите, които не са догледали. Не се изкушавайте от лесни партньорства и печалби, ще губите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари