Дневен хороскоп за 29 ноември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Във вторник ще имате благоприятно време за уреждане във ваша полза на документ, договор или споразумение

Този ден може да се запомни със събитие, което ще бъде знак за един важен прелом в живота ви. След края на този месец много неща в живота ви вероятно ще имат съвсем различно развитие. През този ден мнозина ще се вълнуват за здравето или семейните проблеми на приятели.

Избягвайте прояви на ревност, показване на чувство за собственост или на контрол в личните ви или семейни отношения. Последствията ще са индивидуални, и като цяло - неприятни.

Овен

Днес действията ви ще се определят от вашите лични желания – по-трудно ще се поставяте на мястото на другите и няма да ви се иска да правите компромиси. Отделете време, за да обмислите дългосрочна цел, която ще следвате през следващите месеци – ще постигнете успех, ако се заловите за работа сега.

Телец

Днес има голяма вероятност някой да ви разочарова, особено ако сте хранили към него/нея очаквания, които не са отговаряли на реалността. Колкото и да искате да накарате друг да играе по вашите правила, няма да ви се получи. Успокойте се и оставете животът да се погрижи за нещата, които не са във ваш контрол.

Близнаци

Възможно е днес да изпитате известно напрежение, в случай че слагате пречки пред себе си или сте в положението да не бива да споделите нещо, което искате. Имайте предвид обаче, че няма да е във ваша полза да се съобразявате със ситуацията, дори и ще е във ваша вреда.

Рак

Днес няма да е уместно да започнете да се колебаете и да се съмнявате в себе си. Ако трябва да разрешите някаква дилема, не мислете какво да направите, за да угодите на някого или как да не засегнете нечии чувства. Преценете какво е добро за вас – така няма да се превърнете в жертва на манипулации.

Лъв

Днес ще действате много открито пред околните и ще споделяте онова, което мислите и чувствате. Прецените ли, че някаква ситуация е несправедлива или не ви изнася, няма да си замълчите, пък даже и това да означава да се конфронтирате с някого или да засегнете нечии чувства. Денят е чудесен за пътуване.

Дева

Днес на дневен ред ще излезе финансов въпрос – може да обмисляте да вложите средства в нещо или да теглите заем. Ще бъдете с по-редки пръсти и нищо чудно да похарчите пари за някаква прищявка. В работата се настройте за промени, които няма как да избегнете.

Везни

Днес деликатността ви някак ще се стопи и ще бъдете доста по-директни с хората край вас. В някои случаи прямотата ви може да бъде дори болезнена за околните, така че имайте си едно наум и се старайте да подбирате думите си – те ще оказват силно въздействие върху близките и познатите ви.

Скорпион

Днес не си правете изводи, основаващи се единствено на собствените ви предположения – може да си внушавате и да задълбаете излишно. Ако ви липсва обяснение за нещо, говорете с човек, който може да ви даде яснота – само така ще разберете каква е истината.

Стрелец

Днес помислете, преди да купите нещо или вложите пари – ако не го направите, има вероятност да действате импулсивно и после да съжалявате. Ще бъдете на вълна приключения и забавления – включително и в любовта.

Козирог

Днес оставете рутинните задачи на заден план и се опитайте да погледнете на живота си от по-широка перспектива. Денят е особено подходящ да направите първата дръзка стъпка към нещо, за което ви е липсвала смелост, или просто условията не са били подходящи.

Водолей

Днес си дайте ясна сметка какво точно искате и следвайте избрания от вас път. Ако не осъзнаете към какво се стремите и не изразите позицията си, има вероятност някой да се опита да ви принуди да направите друго, да ви накара да се чувствате гузни или виновни.

Риби

Денят за вас ще бъде изпълнен с големи предизвикателства в емоционално отношение – възможно е да направите сцена на ревност или да се почувствате обидени от нечие отношение към вас. Не задълбавайте прекалено в драми – влиянието бързо ще отмине.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари