Дневен хороскоп за 14 септември 2022

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

В сряда основно ще се ангажирате със задачи, които сте планирали предварително

Едно ново познанство създадено днес може да има интересна роля в бъдещето ви. Изненадите в сряда ще бъдат свързани основно с действията на роднини или колеги. Любовния ви живот ще бъде интересен, ако не допуснете прояви на ревност или по-сериозни конфликти вследствие на някакво недоразумение. Жените над 35 годишна възраст могат да бъдат изненадани от възникването или развитието на някои финансови ситуации.

Младите хора ще трябва да подходят с чувственост и с душа към събития, преживявания или срещи, които ще имат днес.

Тези от вас, които имат сериозни здравословни проблеми ще трябва да вземат решение свързано с някаква промяна в начина си на живот.

Овен

Днес е потребно да се съсредоточите върху реализацията на тази цел, която е най-важната за вас в момента – независимо дали е в личния или в професионалния ви живот. Отделете й колкото е възможно повече време и енергия и ще останете доволни. Ако сте обвързани, ви очакват приятни мигове в компанията на любимия човек.

Телец

Ако днес имате чувството, че някой не ви разбира или срещате съпротива, не бързайте да обвинявате или да съдите. Съдбата ви дава шанс да решите проблема, просто като искрено поговорите с другия човек. Не очаквайте хората да отгатват желанията ви – споделете какво искате да направите и какво очаквате да се случи.

Близнаци

Днес в никакъв случай не се поддавайте на страховете си, че няма да се получи това, с което сте се заели. Ако искате да покорите по-високи върхове в някаква област, трябва да сте готови да обърнете гръб на сигурното. В днешния ден се доверете на приключенския си дух и не се страхувайте да експериментирате.

Рак

Днес няма да успеете да се възползвате от добрите влияния, ако се разпилявате и се опитвате да вършите няколко неща едновременно. Съумеете ли да се съсредоточите, може да отметнете доста работа. Ако търсите любовта, днес не отказвайте покана за парти и не пропускайте възможността да се запознаете с нови хора.

Лъв

Днес не предприемайте рисковани действия, особено ако се отнасят за важни взаимоотношения. Ако във връзката ви с любимия човек или с делови партньор се случва нещо, което ви притеснява, имайте предвид, че въпросът тепърва ще се изяснява и не е нужно да прибързвате.

Дева

Ако днес осъзнаете, че ще трябва да се откажете от нещо, не съжалявайте прекалено –по всяка вероятност става въпрос за това, което не е за вас или няма да ви донесе щастие. Не се вкопчвайте в собствените си желания, за да не се терзаете излишно.

Везни

Днес ще изпитвате силна потребност да усещате подкрепата на близките си хора. Ако смятате, че не я получавате обаче, това може да ви разстрои и да изпаднете в лошо настроение. Възможно е обаче другите да нямат представа защо не сте доволни. Може би е по-добре да им обясните или просто да оставите лошото разположение да отмине.

Скорпион

Днес разчитайте повече на собствената си преценка за хората и ситуациите, а не на това, което ви казва някой друг. Започнете ли да слушате всекиго, ще се объркате и може да бъдете подведени. Усетите ли прилив на вдъхновение да направите нещо, последвайте го – денят ви може да стане много по-интересен.

Стрелец

Днес думите ви ще оказват по-силно влияние върху околните и ще привличате лесно вниманието, от което имате нужда – и в личен, и в служебен план. Хората ще ви харесват, което ще се отрази добре на самочувствието ви. Денят е чудесен за романтични срещи и за забавления с приятели.

Козирог

Днешният ден е благоприятен за новите ви начинания. Ако вече сте ги предприели или интуицията ви подсказва, че е време да се отправите по нова посока, бъдете смели и действайте. Любовта ви днес ще бъде особено страстна и пламенна, така че прекарвайте колкото е възможно по-дълго време в компанията на половинката си.

Водолей

Днес ще проявите силна воля да свършите онова, което сте си наумили. Така че – поставете си цел и бъдете постоянни – резултатите ще ви удовлетворят. Ако срещнете съпротива, не прилагайте натиск, а се отпуснете и се концентрирайте върху онова, което се поддава на вашия собствен контрол.

Риби

Днес хората около вас ще ви следват и ще прегърнат идеите ви за работа или за занимания в свободното време. Обаче не бива да ги притискате – опитайте се да ги увлечете с думите и делата си, а не ги принуждавайте да правят нещо. Денят е чудесен за пътуване и за интересни занимания, които ще стимулират ума ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари