DJ Groovy ще озвучи разцъфването на Дървото на влюбените в Русе

3
За пета поредна година Сдружение “Дунавско сияние” ще подари на русенци Дървото на влюбените пред Доходното здание на 14 февруари
За пета поредна година Сдружение “Дунавско сияние” ще подари на русенци Дървото на влюбените пред Доходното здание на 14 февруари Снимка: Dunavmost / Архив

За пета поредна година Сдружение “Дунавско сияние” ще подари на русенци Дървото на влюбените пред Доходното здание на 14 февруари

Във връзка с празника на Свети Валентин – Деня на влюбените, СНЦ „Дунавско сияние“, Онлайн Арт магазин „Пифчо“, „Ауреа Артис“ – магазин за артистични и ръчно изработени подаръци и Дворецът на Децата , организират поредица от събития, с които да провокират креативността на нашите съграждани да сътворяват и даряват любов и надежда.

Предвидили сме следната поредица от събития:

Конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството, в който са поканени да участват всички, които се чувстват влюбени. Техните оригинални картички с посочени: имена, години и GSM за връзка, ще се предават и събират в магазина за артистични и ръчно изработени подаръци „АУРЕА АРТИС“ с адрес: ул. „Асен Златаров“ №11 от 10:30 ч. до 18:00 ч., а в събота до 14:00 ч . Те ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Соня Миленкова от „Ауреа Артис“. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Начало на конкурса: 09.01.2023 г.

Краен срок: до 09.02.2023 г. /четвъртък/.

Безплатна работилничка за Валентинки с осигурени материали. Арт ателието ще очаква своите влюбени майстори на 4 февруари /събота / в Дворецът на децата от 11:30 часа.;

Кулминация на инициативата ще се състои на 14 февруари / Вторник / от 14:30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/ . То ще “разцъфне”с уникално направените от всички нас Валентинки. Пред символното Дърво своето майсторско свидетелство ще получат най-сръчните участници в конкурса. Освен това, организаторите са подготвили и оригинални бутикови награди.

Традиционно всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Ако желаете да се включите в инициативите и се нуждаете от повече информация, моля, потърсете ни на тел: 088 428 6411 –Марияна Георгиева, СНЦ “Дунавско сияние”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Слушател
    Много е добър!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари