Дилър првърна дома си в цех за дрога и склад за техника

0
Дилър првърна дома си в цех за дрога и склад за техника

Наркодилър от бургаския квартал Крайморие превърнал дома си в цех за производство на дрога и в склад за техника. В жилището на Красимир Георгиев са открити полиетиленово пликче с прахообразно вещество – метамфетамин, найлоново пликче с червено прахообразно вещество, бурканче от пюре, джъмпери и пластмасови кутийки с прахообразно вещество и прекурсори за производство на наркотични вещества.

Освен дрогата той държал в дома си 181 мобилни телефона от различни марки и модели, MP 4 Player, два МР 3 Players, усилвател, четири фотоапарата, четири авто-CD Players, два панела за CD Players, газов автомат, пневматична пушка и два преносими компютъра. За намерените наркотични вещества и прекурсори е образувано бързо полицейско производство. Предполага се, че солидното количество телефони са натрупани от купувачи, плащащи за дрогата с техника, вместо с пари, коментираха запознати, пише „Флагман”.

Полицаите претърсили дома му, след кражба на компютри, извършена на пет настолни компютъра, заедно с мониторите им, от интернет клуб в бл. 31 в бургаския ж.к. „Меден рудник“. Първоначално по образувано досъдебно производство служители на Четвърто РУП в Бургас претърсили домовете на двама братя на ул. „Патриарх Евтимий“ и в бл. 45 в ж.к. „Меден рудник“. В единия апартамент е открит един от крадените компютри, а в другия – две клавиатури и стрък марихуана, отглеждан в саксия.

След извършени разпити на братята е установено, че компютърните елементи им са продадени от 30-годишния Кирил Георгиев от бургаския квартал «Крайморие». Установени са и другите лица, на които са продадени компютри, откраднати от интернет – клуба. Георгиев е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. За съучастие в кражбата от клуба е задържан за едно денонощие и 25-годишният Николай Найденов от ж.к. „Меден Рудник”.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари