Делян Добрев хвърли ръкавица на Асен Василев за цената на газа

1
Каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество, заяви гербаджията
Каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество, заяви гербаджията Снимка: архив

Ако му стиска, каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество - така заедно ще докажем как се е източвала държавата в полза на Газпром и офшорки (вероятно на Промяната)”, обяви бившият министър от ГЕРБ

Делян Добрев от ГЕРБ обяви във Фейсбук, че "хвърля ръкавица" на Асен Василев за цената на газа и за вчерашните му изказвания по негов адрес.

Ето какво написа той:

"Отдавна не гледам участията по ТВ на Кирил и Асен, защото те само лъжат. Разбрах, че вчера Асен Василев казал при Поли Златарева по БНТ: "Тогава беше свястно момче, но сега нещо може би...".

Хвърлям ръкавицата на Асен Василев да сметнем цената на Газпром за месец юли пред медиите и цялото общество, за да докажем истината! Показах фактури и доказателства, че купуват пак от Газпром, но на по-висока с 28% цена. Цената по договора с Газпром за месец юли е 86 евро и не се смята така както си мисли Асен Василев!!! Язък, че беше Министър на финансите и вицепремиер почти цяла година. А преди години беше дори и Министър на енергетиката.

Ако му стиска, каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество. Така заедно ще докажем как се е източвала държавата в полза на Газпром и офшорки (вероятно на Промяната).

Не на последно място, аз все още се смятам за свястно момче, поради поне 2 причини:

  1. По мое време, като Министър, изгонихме посредниците и цената падна с 22%;
  2. Не съм измамил съдружника си датчанин и свои приятели с 15-20 млн евро (всъщност, не съм измамил никой дори с 1 евро).", написа Добрев.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Qtreh
    Тоя най добре да си затвори устата! Да спрат тези от ГЕРБ да бълват само лъжи! Те най добре знаят как се източва държавата! Изпечени мошенници!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари