Далл Богг: За нас клиентите са винаги на първо място!

0
Застрахователната компания със странното име "Далл Богг" излезе с позиция по повод съмненията, че има проблеми
Застрахователната компания със странното име "Далл Богг" излезе с позиция по повод съмненията, че има проблеми

Застрахователната компания със странното име "Далл Богг" излезе с позиция по повод съмненията, че има проблеми, предаде ПИК.

В нея се твърди, че клиентите са им винаги на първо място:

"Тиражирането на стари новини е лов на евтини сензации. Тези въпроси бяха инсценирани миналата година от Националната Бюро на Българските Автомобилни Застрахователи. Писмото, което в. „Труд” споменава, изпратено на 10 ноември 2017г до КФН и МП предизвика анкетна комисия срещу Съвета на Бюрата в Европейския съюз за изнасянето на неверни данни, на основание на отговора на ДаллБогг под формата на Соntrast letter (вж приложения документ), като твърденията в него бяха окончателно опровергани.

ДаллБогг е изключително рентабилно, прозрачно и стабилно застрахователно дружество. С потвърдена капиталова адекватност от международни и български одиторски компании от 131%. В последвалото писмо от КФН от 26.06.2018 г. се казва: ”КФН разгледа доклада за финансовото състояние на ДаллБогг и въз основа на резултатите от извършените проверки и потвърди, че дружеството изпълнява регламентираното в Кодекса на застраховането капиталово изискване за платежоспособност” (вж приложения документ).Още през месец февруари 2018 г с решение на УС на НББАЗ се прекрати мониторинговата процедура на дружеството.

Основната цел на дружеството е да продължава да развива и обогатява застрахователния си портфейл, диверсифицира покритите рискове както в страната, така и в чужбина и да предлага гъвкави решения чрез гарантиране на професионално и висококачествено обслужване, защото “За нас клиентите са винаги на първо място”.

Компанията ще продължи да полага ежедневни усилия при висок контрол на риска и в борбата със застрахователните измами, а най-вече да поддържа доверието на своите лоялни клиенти и да отговори пълноценно на непосрещнатите застрахователни нужди на своите български и международни партньори."

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари