Д-р Георги Тодоров: Не е нормално да ми кажат, че ако някой се закашля това винаги е COVID-19

0
Създадоха "Лекарски алианс за нормалност", вече заплашват членуващ медик
Създадоха "Лекарски алианс за нормалност", вече заплашват членуващ медик

Нормалността беше преди март, преди да ми кажат, че когато някой се закашля първо е коронавирус и после всичко друго. Това са глупости.

Русенският лабораторен клиницист д-р Георги Тодоров създаде Алианс за нормализиране на живота в България. Новината за учредяването му разпространи самият той в една от социалните мрежи. Част от организацията са и други противници на мерките срещу пандемията - д-р Атанас Мангъров, д-р Антония Първанова и др.

"Нашият алианс означава, че ние ще направим мрежа, че във всеки един момент ние ще знаем какво става в различните градове какво се случва. Когато има нещо ние ще го съобщим на хората да се пазят. По-често няма нищо - гарантирам Ви, че ще се справим с това, което пристига. В медицината най-важното нещо е грижата за хората."  Това каза лабораторният специалист Георги Тодоров в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Първо - няма власт, която да е застанала без да претендира, че се грижи за хората. От втория ден след изборите, която и да е власт казва, че се грижи за хората. Второ - днес Борисов каза, че нарушава закона, защото е готов да открие приемна, на което и да е място, въпреки че да откриеш такава приемна трябва да минеш през Медицински надзор. Те са незаконни", каза още той.

"Трябва да щадим психиката на хората. Обади ми се младо момче, което е карантинирано без симптоми. Сегашните мерки не помагат. Как ще лекуваш болните по телефона, като кашляш по телефона. Не добра е организацията на здравеопазването. Това понятие първа, втора, трета линия е пародия", категоричен бе д-р Иво Ватев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари