Бойко Борисов: Радев трябва незабавно да поиска оставката на Демерджиев

0
Борисов подчерта, че преди две години е нямало как да стане такъв инцидент на границата
Борисов подчерта, че преди две години е нямало как да стане такъв инцидент на границата Снимка: bTV

Борисов подчерта, че преди две години е нямало как да стане такъв инцидент на границата

"Изключително слабо ръководство на МВР, убеден съм, че президентът трябва да смени незабавно Демерджиев. Той направи всички смени в "Гранична полиция". Това каза на извънреден брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с престрелката на границата, при която загина полицай. 

Той каза, че от турска страна има подадени сигнали, че техните каналджии стават все по-нагли, като е имало е престрелки между мигранти и турски граничари.

"На мястото на Радев щях да извикам главния секретар, две години той какво е предлагал и какво не е предлагал, кого е уволнявал и кого не е уволнявал в „Гранична полиция“, защото другите служби са горе-долу тайни, но Гранична са на фронта. При мен беше лесно, защото турските граничари подпираха нашите и обратно, и всичко си вървеше както трябва. Имаше държавна повеля от двете държави - да има нула миграция. Сега и при турците е трудно".

Борисов допълни, че преди две години е нямало как да стане такъв инцидент.

„Екипите ни с Турция работеха перфектно заедно. Сега абсолютно незащитени, неработещи системи, напръскали оградата с компресори, уж я боядисали. Оградата е на МВР, не е на областните управители и той само обикаля да обяснява какви мерки щял да вземе. Една след друга смени, чегъртане от Рашков, после чегъртане на хората на Рашков и резултатът е навсякъде мигранти, Балканският път се върна в България“, отбеляза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Аби
    До преди 2 години вие вземате комисионна от това, а колко държавни пари делите с Валери Симеонов да настаняване в неговите хотели военни и полицаи да ,, пазят,, границата. Беше станало като разграбен двор
  • 10
    1
    По-правилно е оставката
    да му бъде поискана , за това , че разказа как партийни лидери присвояват пари около 40% при строителството на магистрали !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари