Бойко Борисов подкара кампания в смесените райони

1
Лидерът на ГЕРБ обаче си намери майстора в едно от селата
Лидерът на ГЕРБ обаче си намери майстора в едно от селата

Бойко Борисов подкара предизборна кампания по селата в смесените райони.

В почивните дни той се срещна с етнически турци от село Малък Поровец. "Тошко Йорданов казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябвало да бъдат в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента? Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Само България не си е взела парите по Плана. 50 млрд. стоят в Брюксел, а ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът", отсече самодоволно експремиерът, пише вестник Дума.

Той коментира и темата за гражданството на икономическия министър Кирил Петков и конфликта между президента Румен Радев и лидера на ДПС Мустафа Карадайъ заради "прародината". "Родина е това, което ти е в сърцето. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани. В Родопите са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията", похвали се Борисов, а вчера се оправда по Фейсбук, че били "изопачили" думите му.

Лидерът на ГЕРБ се появи и на сватба в село Медовец край Дългопол, където си направи фотосесия с желаещите. По-късно на среща с избиратели обаче бе атакуван от млада ромка. "Само обещавате, колко години гласуваме, а после нищо. Колко милиарда ти отпуснаха хората? На теб ги отпуснаха, не на мен", скастри го жената и го посъветва "да не ходи само по стъргалото в центъра, а да види как живеят бедните хора". Борисов пък я подкани да викне премиера Стефан Янев и бързо напусна срещата, за да се похвали с ново спортно игрище и ремонтирана детска градина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари