Бойко Борисов: ПП-ДБ са лицемери, честито за новата коалиция!

0
Ще се изредят още 5-6 служебни правителства, заяви лидерът на ГЕРБ
Ще се изредят още 5-6 служебни правителства, заяви лидерът на ГЕРБ

Ще се изредят още 5-6 служебни правителства, заяви лидерът на ГЕРБ

ПП-ДБ са лицемери, новата им коалиция е с „Възраждане“ и БСП. Те ме улесняват много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне 5-6 служебни правителства ще се изредят още. Днес ще запозная всички евроатлантически партньори, за да стане ясно защо ползваме само руски газ, само руски петрол.

Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов изчете мотивите на ПП-ДБ, наричайки ги лицемери, с които се иска оставката на председателя на Народното събрание Росен Желязков.

Срам за колегите от ДБ. Още по-голям срам, че на комисия вчера те не подкрепиха пенсиите на репресираните, на избитите по лагерите“, каза Борисов продължи: Проект на решение за доставяне на допълнителна военнотехническа помощ за Украйна, закона за домашното насилие – са сред точките, които фигурират в мотивите на ПП-ДБ.

Росен Желязков е виновен, че е вкарал тези точки, за да могат да бъдат разгледани по-бързо, подчерта Борисов.

Възраждане“, честито! Ние се отървахме от ПП-ДБ, честито и на колегите от ИТН. И на ПП-ДБ, които си намериха нови партньори, ние ще бъдем достойна опозиция", заключи Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Мунчо
    Тиквомир винаги прехвърля собствените си гадости върху другите. Отвратителен мръсник.
  • 1
    7
    Ебачът на Путин
    Борисов е крадлива гнида и той е лицемерът щото се целува с ЕС, а пък се е нагъзил на Кремъл и го лашкат необуздано в гъза. Заради неговото управление България загуби за 12 години 150 милиарда. С тия пари можеше да бъдем много по-добре и решили всички проблеми в енергетиката, социалната политика, магистралите и т.н.! Набутайте я тая свиня в затвора , като и неговите слуги Сачева, Петкова, Фандъкова, Добрев, Главоча и т.н.! Смърт на ГЕРБерската престъпна сган до девето коляно!
  • 4
    6
    Герито
    Този дърт дядка не е ли вече прекалено стар да се вре в политиката - я го вижте - целия подут, подпухнал, сбръчкан, фъфли, и на нищо не прилича...
  • 3
    5
    Licemer
    Най големия лъжец и лицемер, обвинява другите! Ама то нападението винаги е сигурна защита!!! Но вече не минава!!!
  • 2
    4
    Анонимен
    Двамата наглеци прекаляват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари