Баце си повярва

0
Блаженството свърши
Блаженството свърши

Порадвахме се само няколко месеца на блажена почивка от безумните тиради от джипката на доскорошния Вожд от Банкя, с които ни облъчваше всекидневно от телевизиите и фейсбука. Порадвахме се, но блаженството свърши.

Крамолите в парламента и некадърността на така наречените партии на протеста и промяната да надмогнат егото си и да съставят редовно правителство в името на България, възроди надеждите на бившето Величество.  Грейнал е, че вижда шанс да се върне на "бял кон" във властта и на свой ред да изчегърта политическите самозванци, които го изгониха от държавната резиденция в Бояна и му залостиха чекмеджетата. Днешната политическа агония, докарана ни от прищявките на една телевизионна чалго-балеринска партия, му дадоха кураж да повярва, че ще се възроди като феникс, пише Ростислава Иванова във вестник ДУМА.

Затова Баце бърза, вече е в предизборна кампания. И пак ни облъчва от фейсбука. Слава, Богу, още не от телевизора! Ударно го е подкарал на предизборна обиколка по села и паланки. Този път с предимство са местата с различно етническо население - турци, българомохамедани и роми. Посещава всекидневно изпаднали клети селца в България, за които през 12-те години управление на вожда вървеше максимата: "Бог - високо, цар - далеко!".

Бойко Борисов подкара кампания в смесените райони

Явно някой баш умник в партийно-корпоративната му свита го е светнал, че глупотевините му най ще вържат дикиш по местата в родината, където българската реч е най-слабо застъпена, а средната образователна степен на населението клони към началната такава. 

Окриленият Баце бълва от сутрин до вечер, подскача като клоун, говори на "бе". Занимава работливите хора с глупостите за "Хаджитошко". Хвали се със славното си управленско минало, обещава славно управленско бъдеще и припява как "Планът Му бил по-добър от Планът им". И понеже му е толкоз капацитетът, изкара хората в Родопите "100% мюсюлмани", без нито един християнин, но пък видите ли, как умирали за ГЕРБ.

Повярва си, че предизборната му чалга върви за ромска сватба. Ама и там си намери майсторът, защото ромите отдавна са прогледнали. Просто вече няма кой да им плаща.

Жителка на село Гроздьово вдигна скандал на Бойко Борисов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Яж, баба, че си заприличал на Пеевски.

Харесай Дунавмост във Фейсбук