БОЕЦ: Гешев е разследван от прокурор, който изпра Пеевски за данните по „Магнитски“

0
Това означава, че Пеевски е задействал своите марионетки в прокуратурата и проверката срещу Гешев е с цел да бъде изпран и спасен, посочиха от Гражданското движение
Това означава, че Пеевски е задействал своите марионетки в прокуратурата и проверката срещу Гешев е с цел да бъде изпран и спасен, посочиха от Гражданското движение Снимка: ВСС

Това означава, че Пеевски е задействал своите марионетки в прокуратурата и проверката срещу Гешев е с цел да бъде изпран и спасен, посочиха от Гражданското движение

ВКП са разпоредили проверка на СГП по сигнала на БОЕЦ за взрива на 01.05.2023 г., като преписката е възложена на КПКОНПИ.

Проверката срещу Гешев се води от прокурор Тодор Денков от СГП, бивш член на специализираната прокуратура, информираха от Гражданско движение БОЕЦ на сайта си.

Денков, като прокурор в СП изпра Пеевски по сигнала на БОЕЦ за произхода на средствата на Пеевски, за продажбата на активи за десетки милиони и за данните за корупция по закона „Магнитски“!

Денков е под контрола на Пеевски, а Гешев бе избор и назначение на Пеевски. Това означава, че в момента Пеевски е задействал своите марионетки в прокуратурата и проверката срещу Гешев е с цел да бъде изпран и спасен. А какво означава това за Борисов може да прочетете по физиономията му. За БОЕЦ обаче „добри“ в тази мафиотска война няма. Както Борисов, така и Пеевски, Гешев, Цацаров, Денков и останалите слуги на мафията трябва да понесат отговорност за извършените от тях престъпления! Когато мафията се кара гражданите трябва да спечелят! БОЕЦ водим своята война срещу мафията вече 10 години с вярата, че справедливостта ще възтържествува!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари