Бижутата, които ни носят нещастие

0
Никога не знаете какво може да ви донесе едно бижу намерено на улицата
Никога не знаете какво може да ви донесе едно бижу намерено на улицата

Практически всички жени, а и някои мъже, имат слабост към скъпоценните украшения.

Тези неща стигат до хората по различни начини: някои от тях си купуват сами, а на някои – са им подарък. Но има и щастливци, които намират бижута на улицата. Но слагайки си, например, огърлица около шията или гривна на китката, хората знаят ли какво тези украшения могат да им донесат - нещастие и страдание или късмет?

По-долу ще бъдат представени 6 вида скъпоценности, които могат да повлияят неблагоприятно върху хода на събитията в живота на своя притежател, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ.

Намерени украшения

Тези бижута – са нещо като „лотария“. Може би ще донесат късмет, а може, напротив, нещастие. Всичко е зависи от това, каква е била кармата на предишния им собственик. Особено внимание заслужават гръдните кръстове. Такива украшения не носят късмет. Затова е по-добре да се отървете от тях възможно най-скоро. Няма значение дали кръстът е от злато, сребро, или с диаманти. Нищо добро не може да се очаква от такава находка.

Откраднати бижута

Такива ценни неща просто не могат да донесат късмет на тези, които са ги откраднали. От древни времена има едно поверие. Според него, от човека, от който е откраднал бижутата, крадецът взима и всичко отрицателно и възможни болести.

Скъпоценности, закупени в оказион или заложна къща

Тук следва да се отбележи, че от добър живот хората не носят в заложна къща бижута. Като правило, това се предхожда от криминално или трагично събитие. Съответно, украшения, попаднали в заложна къща, също могат да имат отрицателна енергия, както и техните собственици. Затова не купувайте бижута от такива места.

Бижута, подарени от недобри хора

Бижутата често се сравняват с … храната. Например, ако ястието е готвено с лошо настроение, може да предизвика разстройство на храносмилателната система – гадене, повръщане и диария. А бижута, подарени от лоши хора също могат да донесат лош късмет, тъй като дарителят, заедно с подаръка, дава и нещо негативно.

Украшения с изкуствени камъни

Веднага трябва да се каже, че изкуствените камъни, които са сравнително евтини и украсяват огромно количество бижута, нямат нищо общо с естествените камъни. Въпреки това, много хора не могат да разберат причината, поради която толкова красивите изкуствени камъни носят скръб и неприятности. Отговорът е прост.

Защото естествените камъни дълъг период от време са били в земята, зареждайки се с природна енергия. Ето защо те имат възможност да отдават на собствениците си тази енергия. Що се отнася до изкуствените камъни, те за съжаление, нямат какво да отдават. Те, напротив, отнемат енергията на своя собственик.

Семейни скъпоценности

В продължение на векове съществува традиция да се предават бижута от поколение на поколение. И това не е случайно! Защото тези вещи, особено такива, които са с камъни, могат да съхраняват и да предават своята енергия в продължение на векове. Като правило семейните бижута носят късмет и са един вид семейни талисмани.

Ето защо е прието за тях да не се казва на никого, и да се крият от любопитни очи. Но някои хора, поради някаква причина, продават своите скъпоценности. Това абсолютно не бива да направи! Смята се, че така човек отдава късмета си и здравето си. Някои дори твърдят, че продажбата на семейни бижута може да нанесе на човека, който ги продава, непоправими щети и дори да наложи проклятие на всички последващи поколения.

Като следвате горните препоръки, ще можете да се насладите на красотата и елегантността на бижутата, които ще ви носят късмет и ще ви отдават своята мощна положителна енергия.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари