Багер копае плаж Аурелия в Равда

1
От РИОСВ - Бургас заявиха, че отговарят само за плажове, които са част от защитени зони
От РИОСВ - Бургас заявиха, че отговарят само за плажове, които са част от защитени зони Снимка: БНР

От РИОСВ - Бургас заявиха, че отговарят само за плажове, които са част от защитени зони

Багер копае плаж Аурелия в Равда, община Несебър. Очевидец е изпрати сигнал и снимки на случващото се от днес, предава БНР.

Видно е как техниката загребва пясъка от плажа в днешния почивен ден. "Има заповед от областната управа в Бургас да не се строят никакви диги и да няма тежки машини на плажа, още по малко да се копае директно от морето", се казва още в изпратения сигнал.

Сигналът е препратен до РИОСВ - Бургас. От там отвърнаха, че отговарят само за плажове, които са част от защитени зони. Община Несебър също е сигнализирана за случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ...
    сигнализирали, ама те предали, но онези за там не отговаряли, ама било забранено, пък се ровило и накрая ще чакали компетентните органи да се произнесели, но е нямало никакво нарушение. Ето това представлява държавата, врата в безкрайна степ. Само шепа мега-идиоти минават през нея.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари