Седем души се удавиха в Черно море през уикенда

0
Има и случай на удавен млад мъж в района на крайбрежната алея в Несебър
Има и случай на удавен млад мъж в района на крайбрежната алея в Несебър

Има и случай на удавен млад мъж в района на крайбрежната алея в Несебър

Седем души се удавиха в Южното Черноморие само този уикенд. 42-годишен мъж е бил изваден в тежко състояние от водите на морето на плаж „Харманите“ в Слънчев бряг. Сигналът е подаден малко преди 12:30 часа, съобщиха от полицията в Бургас.

Спасителите са извършили множество реанимационни дейности. Въпреки усилията на медиците мъжът, който е от Враца, е починал. Трупът му е откаран в болницата в Бургас за аутопсия.

В съботния ден други двама се удавиха отново на Южното Черноморие. Това се случило въпреки предупрежденията към туристите да внимават в морето и със сигнализацията на местата за плуване. 48-годишен софиянец беше изваден мъртъв от централния плаж в Равда около 16:30 часа, пише TV+.

Около два часа по-късно от водите пред хотел „Синя перла“ в Слънчев бряг е изваден трупът на украински гражданин, който е дошъл у нас през граничния пункт край Русе в края на миналия месец. Бил е шофьор в туристическа компания.

А в събота сутринта от МВР – Бургас съобщиха за още четирима удавени. В петък от плаж в Слънчев бряг е изваден 54-годишен румънец, който е издъхнал малко по-късно, въпреки усилията на медиците на място.

Същата сутрин е извадено тялото на руски турист в същия комплекс, а в Китен е извадена мъртва 60-годишна жена. Има и случай на удавен млад мъж в района на крайбрежната алея в Несебър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари