Украинка заседна с колата си на Северния плаж в Бургас

1
Шофьорката отнесе глоба
Шофьорката отнесе глоба Видео: NOVA

Скъпото возило паркирано върху пясъка, възмути десетки граждани

31-годишна украинка затъна с луксозния си автомобил на Северния плаж в Бургас. За да изтеглят колата от пясъка се наложи да влезе и джип, който да я издърпа с въже. Пред полицаите жената обяснила, че си помислила, че мястото, където е заседнала е кей. Тя вече е санкционирана по Закона за черноморското крайбрежие с глоба в размер от 1000 до 3000 лева, информира NOVA.

Скъпото возило с украинска регистрация, паркирано върху пясъка на крайбрежието, възмути десетки граждани, а снимка на колата бързо заля социалните мрежи. Жената живее в к.к. "Слънчев бряг" и е у нас със статут на временна закрила.

От МВР припомнят, че последния случай бе от 30 август, когато руски гражданин, постоянно пребиваващ в България, си позволи да паркира върху пясъчната ивица и дюните Шофьорския плаж край Созопол. На 15 юли отново на същия плаж неправомерно спря и 34-годишен мъж от Добрич.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    OTAN
    Мухлясали ватенки.
  • 2
    5
    До 4
    Джендър, нищо не казваш за тоталния провал на Украйна и пълния блокаж на 'контранаступа', що така ? Пеевски още не ви е раздал опорките ли ?
  • -3
    4
    NATO
    Ватенки нищо не казвате за военната техника изоставена в калните полета на Украйна.Да не говорим за унищожената такава.
  • 5
    3
    Убеден съм, че...
    Пак Путин е виновен! Украинска пияна МЪРША...
  • 5
    2
    123
    Тоз умирисания дирник ягуар. Супер комплексарски дирник ! Само скапана хохляндска проститутка може да се изтипоса с подобно говно. Много нагла и тъпа сган са хохлите. Добре че няма как да влязат в ЕС и умни хора, като Холандците и Унгарците няма да ги пуснат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари