Австрия отхвърли България и Румъния за Шенген

2
Все още не е ясно дали ще има гласуване
Все още не е ясно дали ще има гласуване

Все още не е ясно дали ще има гласуване

Австрия се обяви официално против присъединяването на България и Румъния към Шенген, а Нидерландия подкрепи Румъния, съобщи дипломатически източник от Съвета на ЕС, предаде БНР.

Това е станало по време на дискусиите на министрите на правосъдието и вътрешните работи в Брюксел.

Все още не е ясно дали ще има гласуване.

Нидерландия иска от България да представи доклад по Механизма за сътрудничество и проверка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    До 5 и 6
    Айде третополови разпоебани клитори чезвайте в усрайната гейтаци!
  • 0
    7
    До 6
    9-10% са платени рушлямски тролчета. Какви 62 %??? Но за съжаление на Терорасия повечето българи са умни и не подкрепят окупаторите и техните подлоги от "вгъZZраждани"! ФАКТ! Сатрапия и Путлер ще бъдат унищожени и ще гният в Майката Земя!
  • 1
    6
    Бивш
    62% от населението на страната е проруско ! 90% от службите са свързани с бившата ДС ! Президентът е ''стоял ''в САЩ само 8 месеца и то под протекцията на ген. Любен Гоцев и очевадно е човек на КГБ ! Ит.н и т.н ! Какъв Шенген бе ? Вие Западът за ненормални ли ги мислите ! Я марш в кочината Русия !
  • 0
    5
    do Shamara
    иди се мушкай до безкрай
  • 4
    4
    Операция "Тачанка" от ЮГ
    Благодаря горещо на Австрииските другари.Благодаря Ви Виенски другари лицемерно приютявали крадците на България дълги години и спомогнали за изнасянето на капитали по чужди банки и държави Една честна кройцерска постъпка Не ща ви еврото нито джендърите нито нАтОтО.Искам си български домат и свинско.Аман от лайнвният ЛГБТ западен свят.Мирише на мъжки лайняни задници косми и спарени женски шутки.Предатели сте биле и такива останахте двулични.Така е от 1350 г. и до сега.Слава на Аестрия,Холандия и Украйна.Все така да Е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари