Атанас Мангъров от протеста: Правителството отказва да признае несъстоятелността на мерките

5
Успоредно с това успяха да разрушат цялата икономика и социален живот, допълни Мангъров
Успоредно с това успяха да разрушат цялата икономика и социален живот, допълни Мангъров Снимка: Евроком

През последните две години се въведе нова медицина, нова епидемиология, заяви инфекционистът

"Правителството отказва да признае несъстоятелността на всички мерки и сертификати. Тяхната единствена цел бе да принудят хората да се ваксинират. Успоредно с това успяха да разрушат цялата икономика и социален живот".

Това заяви пред Евроком доц. Атанас Мангъров, който взе участие в протеста на партия “Възраждане”.

През последните две години се въведе нова медицина, нова епидемиология - всичко започна наново”, допълни той и определи разхлабването на мерките като стъпка в правилната посока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Mmm da
    Доц. д-р Мангъров беше прав през цялото време и даваше много сила и надежда на българският народ, докато властта и медиите се опитваха да налагат страх и ужас отвсякъде. Ние сме му благодарни, че не се огъна !
  • 3
    4
    Хаха
    Те рублите сигурно не са се насочили в друго направление ама курса се срина зловещо тия дни, 81 рублей за долар нещо май е в момента.
  • 1
    3
    хахахахахах
    Рублите се насочиха в друго направление и протестиращите за възраждане рязко намаляха.. Да не се окаже след няколко месеца, че партията се разпуска, поради липса на финансиране.
  • -1
    2
    Хаха
    Абе на тоя протест има по-малко хора отколкото депутати в народното събрание, а тях ги мързи да ходят на работа. С това отпадане на сертификатите и на Q-пейкин и на тоя гнусен плъх им умря кобилата. Сега ще изпаднат в забвение и ще ровят в кофите. Мангалков дали ще агитира за Путкин и излизане от евросъюза? Що пък не.
  • -1
    1
    Няма как,
    Като няма топки, Киро лиже кафявата точка на Урсула. Харвард behavior, рррръйш ли!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари