Костадинов: "Конвой на свободата" в София, готови сме да стигнем докрай

6
Протестът пред Министерски съвет е насрочен за 23 февруари
Протестът пред Министерски съвет е насрочен за 23 февруари

Протестът е насрочен за 23 февруари

Работната група за премахването на зеления сертификат приключи работата си вчера. Представителите на правителството отказват да премахнат дискриминацията, въпреки представените от нас аргументи. Ето защо „Възраждане“ ще предприеме ответни действия на 23 февруари от 11 ч. пред Министерския съвет, обяви лидерът на партията Костадин Костадинов, предава Dnes.bg.

Според него явно доминира политическото, а не експертното мнение.

Приканваме всеки един, който мисли като нас и смята, че тази дискриминационна мярка, която доказа своята безсмисленост, трябва да отпадне, да дойде заедно с нас да поставим въпроса пред МС", каза Костадинов.

Той призова хората, които ще се включат в протеста да дойдат с коли, камиони и други превозни средства по примера на протестиращите в Северна Америка и части от Европа. Според Костадинов е редно протестиращите да накарат управляващите да се съобразят с тях.

Готови сме да стигнем докрай, а това означава, че хора, които ще дойдат да протестират, може да не си тръгнат, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Анти-ковидфашизъм
    Само така! НЕ НА ФАШИСТКИТЕ МЕРКИ НА ЕВРОБАРДАКА И САЩ ВЪН ОТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ МОМЕНТАЛНО.ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ АКА НЕ СЕ МАХНЕМ ОТ ТЯХ НА МОМЕНТА
  • 0
    6
    любопитен
    Недей така бе Косьол После ще кажат, че бившите са вкарали платени престъпници. Всъщност не разбрах къде ще ги вкарват, на кой протест - на "Възраждане" ли, както каза самият министър, или на полицаите и пожарникарите - както каза убавото Ленче. Или тези ще заработят две надници? Интересно ми е да разбера, въпреки че нещо много от нещата на "променящите" не мога да разбера.
  • 1
    5
    Кккккк
    Соросоидната еврЕо-атлантическа джендърия газ пикааят и кръв кендзат като чуят за Възраждане.
  • 8
    4
    Хмммм
    Ще правим конвой на свободата като кажеш на руските си шефчета да свалят малко цените на нафтата, анадънмо?
  • 10
    3
    daskal
    Баси долния популист! Има ли протест, който не си готов да яхнеш?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари