Асфалтиране ще затрудни трафика по булевард „Липник“

0
От Община Русе призовават шофьорите и пешеходците да се движат с повишено внимание
От Община Русе призовават шофьорите и пешеходците да се движат с повишено внимание Снимка: архив

От Община Русе призовават шофьорите и пешеходците да се движат с повишено внимание 

Във връзка с подготовката за предстоящо асфалтиране по бул. „Липник“ на 7 и 8 май /събота и неделя/ ще бъде затруднено движението на превозни средства по булеварда на кръстовищата с ул. „Дебър“ /магазин „Кауфланд“ / и ул. „Чипровци“ /Олимп/, съобщиха от Община Русе.

Призовават се водачите на МПС и пешеходците да се движат с повишено внимание и съобразно пътната обстановка с цел предотвратяване възникването на пътно транспортни произшествия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Русенка
    Уникални идиоти. Комуникацията между институциите е уникална. Чисто нов ремонтиран път е вече съсипан. Ще се закърпи след няколко месеца, после ще ни вдигнат водата и ще си вземат премиите. Ето така се прави в България.
  • 8
    1
    Пак той
    Жива да не бях.доживях и това да видя.дано го направят качествено а не през ръка.Дано и да си провлачат краката както се казва и да асфалтират всичко що е разкопано и то на изцяло а не кръпки и качествено,за да заприлича града ни отново със славата си на малката Виена.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари