ТИР блокира движението по булевард "Липник"

0
Три полицейски екипа затвориха движението, за да може тежкотоварния автомобил да маневрира
Три полицейски екипа затвориха движението, за да може тежкотоварния автомобил да маневрира Видео: Русе Медиа

Три полицейски екипа затвориха движението, за да може тежкотоварния автомобил да маневрира

Три полицейски екипа блокираха днес по обед движението по бул.“Липник“ в участъка между „Олимп“ и „Ялта“. Причината бе тежкотоварен автомобил с чужда регистрация, който не е могъл да премине под моста, информира Русе Медиа.

Тирът се е движил към центъра, когато е стигнал до моста и е преценил, че няма да може да продължи заради контактната тролейбусна мрежа. Наложи се полицията да спре движението, за да може камионът да се върне на заден ход по булеварда и на бензиностанция „Инса ойл“ да направи маневра. Той бе изведен от полицейски патрул срещу знаците до кръстовището на „Олимп“.

Шофьорът е обяснил на полицията, че причината за объркването на пътя е навигацията, която го е подвела и му е показала да се движи по този маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Така е, защото ...
    На ТИР-овете трябва категорична ЗАБРАНА да влизат изобщо в града. Трябва да ги спират в покрайнините, а оттам с по-малки лекотоварни бусове да ги разтоварват и доставят товара им по местата в града.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари