АПИ не отговори колко са постъпленията от такса "Дунав мост"

0

Неточен и неясен бил въпросът, зададен от общинския съветник Дилян Саманджиев

АПИ не отговори на въпроса "Колко са финансовите постъпления от такса "Дунав мост" при Русе за периода 2016-2019 година?".

Питането беше отправено от общинския съветник Дилян Саманджиев.

Ето какво сподели в писмо до редакцията ни той:

"Въпросът ми не бил точен и ясен. Може би, всеки трябва да има юридическо образование, за да зададе въпрос към дадена институция. Така са цитирали закон, точки и алинеи, че да объркат човек и да се откаже или да си плати на юрист, за да изготви въпроса. Аз ще направя второто, защото аз съм лаик в тази област, а вече половин година пращам питания на въпроса "Колко са финансовите постъпления от такса "Дунав мост 1 Русе - Гюргево за 2016, 2017, 2018 и 2019 година" и нищо, но само знам, че в Общината нищо не постъпва.

Странно е че как Министерството на транспорта разбраха, че става въпрос за ,"такса Дунав мост 1 Русе-Гюргево‘‘, след като ми отговориха, а АПИ – не,а именно АПИ взема финансовите постъпления за преминаване. Ако пак ми откажат достъп до информацията, смятам да съдя АПИ. Мен лично ме интересува да видя, какви са цифрите на приходите и тогава ще се разбере, какви точно финансови потоци се пренасочват към София и после за Русе няма пари".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари