Анатоли Станев: Гордея се с това, което съм свършил като директор на РИОСВ

0
Идвам с желание за приемственост, заяви новият областен управител на Русе
Идвам с желание за приемственост, заяви новият областен управител на Русе

Новият областен управител на Русе Анатоли Станев прие тази сутрин поста от предшественика си Борислав Българинов.

Това стана в присъствието на всички служители на областна администрация и двамата зам.областни управители Стефка Караколева и Синан Хебибов.

Българинов благодари на администрацията за добрата съвместна работа и че са повярвали, че за кратко време могат да бъдат свършени много неща. Той поздрави Анатоли Станев, с когото се познават от много години, и му пожела да успее да завърши всичко започнато и да реализира и своите идеи. Българинов заяви, че ще бъде на разположение при нужда и ще продължи да работи за осъществяването на проектите за Русе, предава Русе Медиа.

Идвам с желание за приемственост. Имал съм възможност да се убедя като директор на РИОСВ и част от държавната администрация, че екипът е много добър. Изключително съм благодарен на г-н Българинов за заявеното намерение за продължаваща комуникация. Разчитайте, че ще бъдат продължени всички начинания, защото те са в полза на областта. Ще бъда с подадена ръка към органите на местната власт както в Русе, така и в останалите общини, и съм сигурен, че ще работим добре и ще срещнем разбиране и общи намерения“, каза Анатоли Станев.

Засега няма яснота относно това кой ще бъде новият зам.областен управител, тъй като не е коментирано квотно разпределение, обясни Станев. Единственото, което се знае, че ще бъде само един.

По отношение на реакцията на екоактивистите срещу неговото назначение за областен управител, Анатоли Станев каза, че откакто е директор на екоинспекцията в Русе е опитвал да има диалог с тях, но те са искали постоянно оставката му от РИОСВ. „Аз се гордея с това, което съм свършил като директор на РИОСВ, и оценката на работата е видна от действията. Докато се премълчават факти, които са в полза на екологията на Русе и областта, а пък се преекспонират други, не бих могъл да коментирам. Всеки знае методите, по които работи, но считам, че едни хора, които имат претенции за висока гражданска позиция, трябва да го направят смислено и обосновано“, заяви Станев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    До Песимист
    Като толкова се е "натоварил" да се откаже от поста! Целият град е настръхнал срещу тия некадърник, ама той наглее като господарите си от ИмаТакиваНекадърници! Ще си берат плодовете на наглостта още на следващите избори калинките на Дългия!
  • 1
    7
    Мунчо
    Те го плюят, то разправя, че дъжд вали. Веднага почна да се хвали, но с нищо конкретно. Скоро ще стане ясно какъв боклук ни натресоха от Има Такива Некадърници.
  • -2
    6
    Песимист
    Този го съжелявам вече,за два-три дни, толкова го натовариха,него и фамилията му,че не е истина
  • 6
    5
    daskal
    Не знам за вас, но аз на този човек за пръв път му чувам гласа. И чувам, че се гордеел с нещо. Всички го псуват и казват, че не става, а той се гордее. Гербаджийска му работа.
  • -10
    4
    спокоен
    Браво има достойни хора и той е от тях
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари