ИТН-Русе: Категорично подкрепяме номинацията на Анатоли Станев за областен управител

2

Русенската организация на "Има такъв народ" застава твърдо зад кандидатурата на шефа на РИОСВ Анатоли Станев за областен управител.

Това стана ясно от позиция на местната структура във Фейсбук.

Публикуваме я без редакторска намеса:

През последните няколко дни се развихри организирана атака срещу номинацията на ПП „Има такъв народ“ за областен управител на Област Русе. С оглед на изявите на неформални организации и насищане на социалните мрежи с неистини и манипулации заявяваме категорично подкрепата си за тази номинация. Заплахите и грубият, провокативен тон на атаките са гаранция за подходящата номинация на ПП „Има такъв народ“.

Анатоли Станев е доказан професионалист с 20-годишен правен опит, който гарантира знания и умения за познаване и решаване на проблемите на местната общност. Опитът му като адвокат дава реална възможност да защитава признатите от закона права на граждански и административни субекти. Това безспорно е свързано със задълженията на Областния управител, който трябва по право да реализира държавната политика на местно ниво. Малка част от този опит, от професионалната биография на г-н Станев, е свързана с работата му в държавната администрация. Дейността му като общински съветник и като член на ръководството на две постоянни комисии в Общинския съвет, както и на контрольор на общинско предприятие, доказват неговия професионализъм. Опитът, образователният ценз и личните качества на Анатоли Станев са гаранция за отговорното ни отношение към настоящето и бъдещето на Русе.

Ние бяхме и ще бъдем с лицата и имената си пред гражданите на Русе. Уважаваме правото на мнение и лична позиция на всеки човек и сме част от всички, които сбъднаха промяната. Миналата година по това време статуквото не просто решаваше настоящето на града ни, но и редеше планове за бъдещето му. Това завинаги вече е назад във времето. НО! Не бива да бъде забравяно и подминавано! Затова ние ще отстояваме позициите си и ще браним правото на всеки да го прави.

Силата е в истината и ние ще я отстояваме докрай!

Светлин Стоянов – Областен координатор на Област Русе

Татяна Нахабедян - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Русе

Станислава Христова - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Иваново

Стойчо Минков - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Общини Бяла

Николай Захариев - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Oбщина Ветово

Цанислав Симеонов - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Две могили

Илиян Игнатов- Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Ценово

Ивайло Доков - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Борово

Явор Радев - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Сливо поле

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    Няма такива глупаци
    Тази официална "позиция" на ИТН е под всякаква критика - неграмотна и логически неиздържана. Все едно някоя ентусиазирана лелка от блока се е упражнявала да пише ФБ статуси. Ама то май като гледам местните (а и не само) "ръководители" на ИТН са си баш такива.
  • -8
    12
    Малко инфо
    Така написаните коментари са от 10-тина от Умните и Красивите.Техния кмет Николова позволи да се доведът в градът ни най-мръсните пройзводства. Тогава къде бяхте еко войни и еко терористи?- най-вероятно по родните Горно и Долно Абланово. Вие, които се топлите с отпадъците от мебелните производства и садите дървета на Колектора за отпадни води на градът ни - Вие нямате право да говорите срещу хора, които дори не познавате.
  • 10
    11
    Ивайло Н.
    Срамота! Този човек е абсолютна Калинка,години наред не направи нищо за промяна в чистотата на въздуха въпреки стотиците сигнали които сме подавали. За награда ще го направят Областен!Просто чудесно !!!!!
  • 17
    10
    Калинка
    Този наистина се е доказал като, но като калинка! Първо беше юрист на най-големия замърсител в града, след което Нулев го назначи за директор на РИОСВ, а сега никому неизвестните "политици" го подкрепяли за областен управител. Историята е много жалка, но е за сметка на всички русенци.
  • 14
    9
    Темето
    РИОСВ го оправихме, сега ще оправяме и цялата околия. На тоя ако му пребоядисат вратата - няма да може да си иде у тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари