Борислав Българинов: Дано политиците са научили най-важния си урок!

0
Надявам се новото ръководство да има способностите да продължи проектите за развитието на областта
Надявам се новото ръководство да има способностите да продължи проектите за развитието на областта Снимка: Областна администрация Русе

Досегашният директор на РИОСВ Анатоли Станев встъпва в длъжност като областен управител днес.

Това ще случи на официална церемония по приемственост, планирана от 09:00 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе. Предвидено е събитието да се излъчва на живо във Facebook страницата на институцията

Много хора повярваха в промяната и тя се случи. Двата служебни кабинета доказаха, че политиката може да не се приема повече като мръсна дума в България и най-вече олицетворение на безвремието, корупцията и липсата на морал. В началото всичко изглеждаше като донкихотовска битка, но благодарение на обществената подкрепа и гласуваното доверие част от реформите са вече факт. По-доброто бъдеще на страната все повече изглежда като възможна реалност, а не просто като добро пожелание.“, споделя досегашният областен управител Борислав Българинов.

Аз и екипът ми започнахме много ключови проекти за развитието на областта. Надявам се новото ръководство да има волята и способностите да ги продължи. Дано политиците са научили и най-важния си урок, че те са тук не за лично облагодетелстване, а за да бъдат в полза на гражданите.“, допълва още Българинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари