Ализан Яхова отново поведе листата на ДПС в Русе

1
Партията ще води кампания „лице в лице“
Партията ще води кампания „лице в лице“

Основна цел на партията е запазване на мандата от Русе

Ализан Яхова отново ще води листата на ДПС за предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори. На второ място е областният лидер на партията Дауд Ибрям. Трети е младежкият лидер Мехмед Гази. Четвъртото място е за директора на ОП “Спортни имоти” в Русе Борислав Рачев, информира Дарик радио.

Основната цел на партията в предстоящата предизборна борба е запазване на мандата от Русе, както и надграждане на резултата от последните избори. За целта отново ще бъде проведена мащабна кампания за обяснение на особеностите на машинното гласуване

Листата на ДПС е много добре балансирана по отношение на професия, възраст, пол, етнос, както и като представителство от общините в областта. Хората в листата са запознати добре с проблемите на областта и ще направим всичко по силите си за справяне с тях”, каза Дауд Ибрям

Кампанията на ДПС отново ще бъде лице в лице, като кандидатите ще се опитат да се срещнат и разговарят с всеки избирател на ДПС. “Избирателят на ДПС винаги е бил много взискателен затова пред нас стои въпроса да можем да отговорим максимално на неговите изисквания за да може хората да излязат и с чиста съвест да гласуват за нашата листа”, допълни Ибрям.

Ето и пълната листа на ДПС:

  1. Ализан Яхова
  2. Дауд Ибрям
  3. Мехмед Гази
  4. Борислав Рачев
  5. Гюнайдън Кязимов
  6. Айлян Карамехмедова
  7. Мехмед Мехмедов
  8. Есин Вейсалова
  9. Алев Али
  10. Елица Върбанова
  11. Силвия Гезмиш
  12. Нуршен Керимова
  13. Шефкет Исмаилов
  14. Фани Ефтимова
  15. Елван Исмаилова
  16. Венцислав Чавдаров
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Сулейман
    Тази област Русе се правлява от турци.Вече си имат магазини,заведения дори и болница.И както си очаква е мизерия на всякъде където са намесени.
  • 1
    4
    Кръстоносците
    Те иначе не са етническа партия?Като им видя листите с по- едно ,две български имена и ми става ясно.
  • -2
    3
    За добро или за лошо, но ...
    Светът в момента има трима лидери, а това са: Путин, Ердоган и Орбан. Останалите са жалки марионетки.
  • 6
    2
    бай ти ганю
    Русенското дпс е едно от най слабите в България. Болшинството са селянчета и няма много русенци или представители на интелигенцията. Като дойдат умни и интелигентни турци селяндурите бързо бързо ги разгонват с обиди или клюки и интриги. Никой от тези в листата не е човек дето ще направи нещо за другите, за избирателите или за русенци. всичките гледат само да се налапат от това дпс, а самото дпс е творение на братушките от кгб и дс разбира се - трова е начин да се контролират гласовете на турците. Сега руснаците като се сдушиха с турците и ердоган получи право да се изкаже нещо в дпс и му пращат Карадаи в Истамбул, ако не беше това сближаване на путин и ердоган нали помните Доган ефенди как се изцепи срещу турция дето свали руския самолет. А местните български турци седят и лопат с очи и се чудят какво да правят щото в действителност няма турска партия в България - дпс е партия на кгб
  • 14
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Кога най-после ще се забрани тази етниеска антибългарска партия? Дано следващото правителство на ДБ и ПП имат тази смелост! Ако го направят ще гласувам за тях доживот!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари