Айдоан Джелил е кандидатът за кмет на ДПС в Русе

0
Той ще води и листата с общински съветници
Той ще води и листата с общински съветници

Джелил ще води и листата с общински съветници

Това е сериозно предизвикателство и огромна отговорност за мен. Нямам съмнение обаче, че ще се справим, ние сме подготвени, аз самият три мандата съм бил общински съветник, работил съм и в администрацията и смея да твърдя, че добре познаваме проблемите на общината и можем да предложим решения. Идеята ни е да повишим броя на общинските съветници от ДПС за да се чува гласа ни в следващия общински съвет“. Това заяви общинският председател на ДПС Русе Айдоан Джелил, който ще бъде кандидатът за кмет на Движението в крайдунавския град, предаде Дарик радио.

Джелил ще води и листата с общински съветници, стана ясно след като партията я регистрира днес в ОИК.

Листата на ДПС е от 17 човека, като областният председател Дауд Ибрям заема символично последната позиция.

Партията ще издигне и 3 кандидати за кметове на населени места. Това са Мюжгян Халилова в Семерджиево, Гюлфиназ Рашидова в Ястребова, а в Хотанца Мирчо Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    daskal
    До 12 - Благодаря, наистина интересни неща за Дауд Ибрям. Казват за комунизма и социализма повече от всякакви доказателства, но най-интересното е свързано с партията на българските турци. Добре е те да се запознаят с тази история и да си дадат сметка що за хора издига тази "партия" и дали може тя да работи за тях и тяхното благо. Аз пък се чудя що за същество трябва да си, за да се тикаш сред хората и да им се предлагаш за каквото и да е, при положение, че си подобен отпадък. Прочетете доносите му, в които Дауд дори преразказва вицовете, които приятелите му са разказвали. Някои от наистина тях са доста смешни. Уникален боклук!!!
  • 7
    14
    Закон за лустрацията
    Абе какво стана със закона за лустрацията и това че бивши усмивки от ДС ....и т.н. и т.н.
  • 5
    13
    Тоз....
    ..някога неговите ,че сега нас ли ще бави ?
  • 4
    12
    Интересни неща за Дауд Ибрям
    https://frontalno.com/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B4/
  • 7
    11
    3-то ГУ на ДС
    - "Искренов",здравей ! - Желаем ти успех !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари