Айдоан Джелил оглави ДПС в Русе

2
Досегашният областен председател Дауд Ибрям си направи отвод
Досегашният областен председател Дауд Ибрям си направи отвод Видео: Русе Медиа

Досегашният областен председател Дауд Ибрям си направи отвод

Айдоан Джелил е новият областен председател на ДПС в Русе. Бившият общински председател на русенската организация на партията бе избран единодушно на поста, след като другият номиниран – досегашният областен председател в продължение на три мандата Дауд Ибрям, си направи отвод.

На 13-ата отчетно-изборна конференция на ДПС Област Русе Дауд Ибрям направи отчет на изминалите четири години. Той представи резултатите от провелите се няколко избора за Народно събрание, на изборите за президент и на местните избори. ДПС е запазила мандата си в парламента при всички избори, което е положително за партията в Русенска област. Най-силни са резултатите в община Ветово, чиито структури и избраният за втори мандат кмет д-р Мехмед Мехмед получиха специални поздравления, информира Русе Медиа.

На конференцията беше избран нов Областен съвет от 27 членове, като в него по право влизат новият областен председател, общинските председатели, председателят на МДПС-област Русе, кметът на Ветово, народният представител и председателите на женските дружества.

Гости на конференцията бяха четирима депутати – областният координатор на СДС Георги Кръстев, областният председател на СДС Драгомир Дамянов, и народните представители от ДПС Ализан Яхова и Джейхан Ибрямов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    Браво
    Браво, браво. Доган в критиката си към ДПС каза, че ставала корпоративна, платена партийна организация. Сигурен съм, че Айдоан Джелил ще внесе своя принос за превръщането и на русенското ДПС в корпоративна, платена партийна организация нямаща нищо общо със защитата на правата на българските турци. Той самият не се интересува от нищо друго освен себе си и материалното си благополучие. Трябваше да бъде избран някой дето не е толкова материален а да мисли малко и за хората.
  • 2
    11
    Густав Адолф
    Кво ме интересува бе???
  • 1
    10
    Не ужас, ам Ужас!
    Мръсни турчуля!
  • 1
    9
    Ьььььь
    ДА @БА И СИГАНИНА !
  • -2
    8
    Лю Канг
    Някои си мечтаят да се говори на турски език , но да не забравят Големият жълт брат със дръпнатите очички. За това учете китайски . Труден е , но с упорство се научава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари