Актрисата Диана Димитрова скочи и срещу Калин Терзийски

0
След като обяви, че е пребита от колега, сега актрисата е възмутена, че писателят Калин Терзийски, с когото са били близки, е публикувал в книгата си чат между двамата
След като обяви, че е пребита от колега, сега актрисата е възмутена, че писателят Калин Терзийски, с когото са били близки, е публикувал в книгата си чат между двамата Снимка: Facebook

След като обяви, че е пребита от колега, сега актрисата е възмутена, че писателят Калин Терзийски, с когото са били близки, е публикувал в книгата си чат между двамата

"Мълчанието е злато''- казва народът и ''Преклонена глава, сабя не я сече''. Мисля си, да има мъдрост в първата, но май зависи от ситуацията. Втората поговорка, така и не я разбрах.

Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран ''от кол и въже'', тръгва да си прави реклама, без дори да има нещо общо с разследването. Но, ето, шанс да покаже главица от мишата си дупка за парченце сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му...

Писателят Калин Терзийски тръгва и той за втори път да си прави реклама в толкова болезнен момент за мен. Веднъж му простих, този път няма да има прошка.

2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy - Paste. Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми. Няколко месеца преди това, аз бях прекратила мимолетните си отношения с него, не заради алкохолизма му, а защото ме излъга. Разбрах от друг човек, че е обвързан, а твърдеше, че е свободен.

Имам нетърпимост към лъжите и към алчните хора.

Аз съм изцяло консервативна в любовен план, но не съм конформист в житейски.

И до днес вярвам силно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието.

Идват светли празници, опитайте се да преглътнете поне малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви.

Оставете истинските представители на закона, да си свършат работата.

Д.Д."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    Диана Димитрова
    Като една от емблемите на града ни, като обществена личност не мога да се примиря с насилието над жена.
  • 2
    6
    нда,
    тая не е добре по цялата глава!
  • 6
    5
    Наистина
    Гладна Лиси ма дъще ама върви работи с ръце и ум не с долната си.
  • 7
    4
    Костадин
    Кифло, кифличке... Ти си като отговор на въпроса, как да станем известни, когато никой не ни забелязва, не знае за нашето съществуване, но много ни се иска да ни дават 24/7 по тИлИвИзУрЪ, да ни снимат ютубърите, и да пишат з нас навсякъде.
  • 6
    3
    Гост
    Директен въпрос към Г-жата: Ти подмолничи ли с дъщерята на човека? Само това кажи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари