Диана Димитрова: Няма да сключа споразумение с Юлиян Вергов

0
Днес се проведе първото заседание по делото
Днес се проведе първото заседание по делото Снимка: Диана Димитрова / Facebook

Днес се проведе първото заседание по делото

Първо заседание по делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана Димитрова за клевета. Дотук се стигна година след като актрисата публикува във Facebook снимки, на които е с посинено око и подуто лице.

Сега Вергов я съди, защото се почувствал обиден от неин пост в социалната мрежа. Той обаче не се яви в съдебната зала, а беше представляван от адвоката си. Съдът възможност на двете страни да се споразумеят до 22 февруари, когато е датата на следващото заседание.

"Аз споразумение с този човек по никакъв начин няма да сключа. Мисля, че темата е прекалено болезнена. Явих се днес, но не само от свое име. Явявайки се, аз съм представител на всички жени в България, които са допуснали моята грешка да мълчат и не са говорили, когато е трябвало. Аз искам да го предизвикам, ако се чувства невинен, да заведе дело за набеждаване в престъпление, а не дело за обида във Facebook статус", заяви Димитрова.

По този случай прокуратурата не откри доказателства за нанесен побой и отказа да образува досъдебно производство. Самата Димитрова пък се отказа да съди Вергов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    диянче,
    а знаеш ли колко ме интересува това?!? Веждито рече нещо за курвите и кога се сещат за нещо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари