Почина Сюзън Самърс

1
Актрисата се бореше с рак на гърдата
Актрисата се бореше с рак на гърдата Снимка: Pinterest

Актрисата се бореше с рак на гърдата

На 76-годишна възраст е починала актрисата Сюзън Самърс. В съобщение до медиите се казва, че е била заобиколена от семейството си, което трябвало да празнува 77-ия ѝ рожден ден на 15 октомври.

Вместо това ще бъде отдадена почит на един "забележителен живот", се казва още в публикацията.

През 2000 година Самърс е диагностицирана с рак на гърдата, предава БНТ. През лятото самата тя съобщи, че болестта се е върнала.

Сюзън започва кариерата си в края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век с участия в различни шоу програми и сериали, прави и собствено токшоу.

Има сериозен бизнес, свързан със здраве, здравословно хранене, фитнес. Написала е и редица книги по темата.

Най-запомнящата се роля на Сюзан Самърс е в сериала от 90-те “Стъпка по стъпка”, където играе многодетната майка Каръл Фостър Ламбърт, която се омъжва повторно за Франк (Патрик Дъфи) - мъж, който също отглежда сам трите си деца.

До края на живота си Сюзън Самърс остава в топ форма, като отхвърля традиционните лечения на болестта си. Омъжва се за втори път за телевизионния водещ Алън Хамел. Има три внучки - Камелия, Вайълет и Дейзи.

Погребението на Сюзън Самърс ще е се състои тази седмица в тесен семеен кръг, но ще ѝ бъде отдадена специална почит с мемориал следващия месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари