АХАТ отмениха концерта си в Русе

2
Поради лични причини рок бандата отменя турнето си
Поради лични причини рок бандата отменя турнето си

От "Булстрад Арена" уведомиха, че и концертът на група "Ахат" се отменя след като пропадна и финала на "Мис Национален отбор" преди дни.

Този път причината за отмяна на концерта е лична:

Съобщение от „Звездна Арена – Музикална компания” ООД, организатор на събитието, което трябваше да бъде проведено в БУЛСТРАД АРЕНА на 23 ноември:

"Уважаеми Дами и Господа,

На 27 Октомври 2016 година – двадесет и пет дни преди първия обявен концерт - бяхме официално уведомени, че поради непреодолими лични причини двама от петимата членове от неизменния състав на група АХАТ (от създаването ѝ до днес) няма да могат да участват в обявеното и пуснато в продажба юбилейно турне на групата  -  „Последният Поход”.

Останалите членове на групата, оставайки верни на принципа, че всичко, което групата е правила през годините е само и единствено заради и в името на  невероятната публика и феновете на нейната музика,  взеха решение – въпреки напълно  договорената и завършена организация и направените разходи - да отложат турнето за срок, който в момента не може да бъде определен. Това решение групата е взела с единствената цел да не разочарова и да не подвежда публиката и феновете си в техните очаквания, предлагайки продукция и преживяване, различни от вече масово обявените и публично разгласените.

Във връзка с това, с огромно съжаление информираме феновете  на АХАТ и всички наши спонсори, съорганизатори, подизпълнители и колеги, че отменяме всички предварително обявени и пуснати в продажба дати за тазгодишното турне на група АХАТ – „Последният поход”.

Благодарим на всички , посрещнали с искрена радост и ентусиазъм новината за турнето, и най-много на най-верните ни  фенове, закупили вече билети за концертите. Пълната стойност на всички вече закупени билети ще бъде възстановена на  притежателите им на касите и пунктовете за продажба от мрежата на Евентим по ред и правила установени от Евентим.

В заключение:  рок група АХАТ  настоява да уверим всички, и най-вече техните верни  дългогодишни почитатели,  че е твърдо решена да осъществи внезапно  пропадналото турне при първа възможност.

Поднасяме извинение на всички справедливо разочаровани  фенове и почитатели!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари