Германската рок група "Бонфайър" пристига в Бяла

3
Немските музиканти ще излязат на сцената в Бяла на 5 август
Немските музиканти ще излязат на сцената в Бяла на 5 август Снимка: Фейсбук

Немските музиканти ще излязат на сцената в Бяла на 5 август

Концерти на Братя Аргирови, на рок групата Б.Т.Р. и на германската рок група "Бонфайър" са включени в програмата на "Летни вечери край басейна" в град Бяла, Русенско. Това съобщи кметът на града Димитър Славов, цитиран от БТА.

Програмата до края на август включва срещи веднъж или два пъти седмично както с известни музиканти, така и с изпълнители от региона.

Концертът на Братя Аргирови ще бъде на 29-и юли (събота). Музикантите от Б.Т.Р. ще изпълнят своите хитове на 4-и август, а ден по-късно - на 5-и август, на сцената ще излезе германската рок група "Бонфайър". Ториното и Пашата ще пеят на 11-и август, а рок групата "Конкурент" ще гостува в Бяла - на 12-и август.

"Летни вечери край басейна" предлага още концерт на певеца Орхан Мурад - на 18-и август, "Лятно кино" - на 19-и август. Клуб за танци "Фламинго" ще предложи на беленчани и гостите на града "Етно вечер" на 25-и август, а лятната сцена край басейна ще бъде закрита на 26-и август с концерт на млади изпълнители от региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари