82-годишна жена блъсна моторист на булевард "Цар Освободител"

0
Възрастната шофьорка минала на червен светофар
Възрастната шофьорка минала на червен светофар Снимка: Георги Георгиев / Facebook

Възрастната шофьорка минала на червен светофар

На 30 юни около 19:00 часа в град Русе на улица "Шипка", в кръстовището с булевард "Цар Освободител", лек автомобил „Сеат Ибиза“, управляван от 82-годишна жена, е навлязъл в кръстовището на забраняващ/червен сигнал на светофарната уредба, работеща в нормален режим и се блъска с навлезлия на зелен разрешителен сигнал на светофарната уредба мотоциклет „Ямаха“ с водач на 44 години.

При удара е пострадал леко мотоциклетистът, който след преглед в болницата е освободен за домашно лечение с диагноза охлузвания по ръка, натъртване и охлузване на ходило.

Инцидентът е документиран по административен ред с причина - отнемане на предимство на кръстовище и един пострадал - леко ранен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Пешеходец
    Що ще на 82 години зад волан ? Годините си казват думата. Да се въведе горна граница на възрастта за шофиране.
  • 0
    6
    Рашо
    Не, че в навън няма водачи на тези години, че и повече. Но тази бабка ме изтормози докато се включи на дясно в движението от ул. Драма към жабешкото. Като се качи на тротоара с десния праг и като застана на кантар, беше истинско шоу.
  • 5
    5
    до 2
    Тъпо изказване. Има и 20 годишни, които не стават да са водачи на МПС. Трябва оценка на пригодността на водача - физическа , психическа и ментална. Защото едно идиотче на 20 е може би по-опасно от човек на 80, с понамалени реакции.
  • 0
    4
    .......
    Докога тези бунаци ще влъскат хората по улиците и ще бързат да тръгват на червен светофар?Да отиват на село и да копаят градините си.Всяка седмица това четем.По пътя не могат вървят,в кола се качват.
  • 5
    3
    Швейк
    когато човек се труди има граница до каква възраст трябва да работи, а пък да управлява автомобил - няма, много странно, щото некои бабетки не си знаят силата и ..ума, ще избият народа като нищо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари