7 жени на пожарникари родиха едновременно

0
Може би съпрузите ни са го планирали, пошегува се една от майките
Може би съпрузите ни са го планирали, пошегува се една от майките

Може би съпрузите ни са го планирали, пошегува се една от майките.

В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари, работещи в една и съща пожарна, са родили по едно и също време, съобщи информационният портал на WNBC, цитиран от Канал 3.

За първи път медиите обърнаха внимание на жените през март. Тогава всички бяха на различни етапи от бременността си и заедно си направиха снимка в униформите на съпрузите си. Снимката беше широко разпространена в социалните мрежи.

През септември Брайана Мишел, която направила първата снимка, решила да заснеме същите жени с техните новородени деца„Не мога да повярвам, че са минали шест месеца от момента, в който е направена снимката с бъдещите майки. Времето лети, а сега щастливите и здрави деца и техните родители позират в пожарната“, каза американката.

Жените казаха пред репортери, че не знаят, че са забременели по едно и също време и не са знаели за плановете на другите да имат деца. „Може би съпрузите ни са го планирали“, пошегува се една от тях.

През май беше съобщено, че в американския град Бостън, Масачузетс, 14 медицински сестри от онкологичното отделение на местната болница са забременели едновременно. Една от тях очакваше близнаци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари