Българи са блокирани с часове на сръбско-унгарската граница

1
Няма обяснение на властите, защо е това забавяне
Няма обяснение на властите, защо е това забавяне Снимка: БГНЕС

Няма обяснение на властите, защо е това забавяне

Повече от четири часа наши сънародници са блокирани на сръбско - унгарската граница, предава БГНЕС.

Няма обяснение на властите, защо е това забавяне. Хората споделят, че опашката е огромна, а сред пътуващите има бременни жени и малки деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    честит шенген ZZтанко
    "Епицентър": България се е съгласила да приеме 6000 сирийци и афганистанци срещу въздушен Шенген
  • 3
    3
    бесарабска гладна проститутка
    Никъде след ВСВ не са могилизирали така брутално, като укронацистите с тяхната военна мобилизация. Добре че България ме прибра, че не се бях къпала от месеци. Тук може и да припечеля нещо с това което ми остана между краката. Друго не ми остана.
  • -3
    2
    ZZтанко
    На който не муууууу харесва еврогейския саюс може да отиди в нашето брацка ТероруZZшлямия! Е, може да ви моГилизират и да ви пратят да ви обият укрите, ама щом дядя Путлер така е наредил ше се саобразявате! Слава тьоткаму Мутрофанкаму!
  • 1
    1
    ...
    Като са достатъчно прости да се набиват от ЕС извън ЕС и да заобикалят Румъния, вместо да влязат през Видин, като нормални хора, да седят там до нова година, докато им дойде акъла в тъпите цигански тикви. Това са тъпи цигани, гастербайтерски башибозук а не Българи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари