7 съвета за уют в кухнята ни

0
Как да се почувстваме комфортно и в малко помещение?
Как да се почувстваме комфортно и в малко помещение?

Малцина могат да се похвалят с внушителни размери на кухнята си.

Повечето от нас се примиряват с малки помещения. Това в никакъв случай не е повод да си мислете, че трябва да жертвате комфорта, пише Профит. Нека ви представим 7 съвета, които позволяват да създадете уют и в малката кухня.

1. Удобно разположение на работните повърхности

Мебелите са най-важният детайл от малката кухня. Техният вид, форма и размери трябва да съответстват на вашите потребности и да създават комфортни условия за работа. Разположете ги умно.

2. Функционална мивка

Съвременните мивки предлагат разнообразие от функции. Те са призвани да направят всяка една кухня приятно и уютно място. Внимателно подберете модел, който отговаря на вашите потребности.

3. Много светлина

Доброто осветление е важен детайл, когато пространството е ограничено. За да изглежда кухнята просторна, помислете за количеството и разположението на осветителните тела. Препоръчваме последните да са няколко на брой.

4. Нестандартни подходи

Собствениците на малки апартаменти се налага да проявяват изобретателност. Те откриват нестандартни пътища за решаване на проблема, свързан с липса на излишни квадратни метри.

5. Функционални стени

Не се ограничавайте със стандартни шкафове по стените и лавици. Използвайте всички достъпни ресурси. Задействайте стените! Логически наредете кухнята. Добро решение е магнитната лента, на която можете да наредите всички необходими аксесоари за готвене.

6. Отчетете собствените си предпочитания

Никакви съвети няма да са ви от полза, ако те не отговарят на това, което търсите. Решете за вас в какво се изразява комфортът.

7. Умен смесител

Смесителят е важен детайл в съвременната кухня. Заложете на качествена изработка и не отписвайте допълнителните функции, ако се предлагат такива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари