Защо Betano вече е сред любимите букмейкъри на българите

1
Един от най-големите букмейкъри в страната успя да се превърне в основен спонсор на едно от най-големите спортни събития в света
Един от най-големите букмейкъри в страната успя да се превърне в основен спонсор на едно от най-големите спортни събития в света

Един от най-големите букмейкъри в страната успя да стигне до международните върхове и дори да се превърне в основен спонсор на едно от най-големите спортни събития в света

Анализаторите от Нострабет посочват редица положителни страни в това бетано ревю и посочват основните силни и слаби страни, както и позволяват на всеки клиент и почитател да сподели своите основни впечатления.

Нещо още по-важно е, че експертите правят това напълно независими и не се влияят от други фактори, за тях е важно да покажат напълно честната гледна точка, а след като интересът е толкова голям, нека разгледаме каква е причината за този успех.

След като операторът започна дейност в България и дойде с всичко научено от други пазари в чужбина, аудиторията знаеше, че е въпрос на време да демонстрира и пълния си потенциал от възможности. Този букмейкър показа една особено добра платформа, с която да отговори и на най-големите критици. Спортните дисциплини включват не само футбол, тенис и баскетбол, но и бойни спортове, моторни спортове, лека атлетика и много други. На разположение са поставени най-различни функции в полза на потребителя, които редуцират риска и позволяват на клиента да се забавлява повече и по-разумно.

Всеки клиент има свободата да поиска или създаде залог, да използва функцията кеш-аут или да уреди залога си като печеливш, когато неговият тим поведе с конкретна голова или точкова разлика. Комбинацията от такова разнообразие говори за качество и особено внимание към детайлите. Една много интересна функция, която сме забелязали, че се активира при по-големи спортни събития, е тази за препоръка на приятел.

След като един клиент е доволен от предлаганите възможности, той може да разкаже или покани приятел, като за референцията получава и определен бонус. Интересното тук е, че ако броят на приятели е достигнал определената квота, букмейкърът прави специален турнир между приятели и дори предлага награда. Разбира се, тази опция не винаги е активна, но пък ще видим, че интересът е голям.

Ще открием много добри статистики, възможност да използваме най-различни други промоции и бонуси, освен стартовите за спорт. Това е ключова причина да се наблюдава и толкова висока експанзия през последните месеци. Този оператор успя да получи сериозно внимание в праймтайма по време на Световното първенство по футбол в Катар и това също спечели позитиви.

Не на последно място ще посочим, че това е една от малкото бетинг компании, която идва с готови професионални мобилни приложения, които вече са награждавани от независими технологични издания, посочващи бърз и обещаващ старт, както и сертификат за качество. Друг интересен елемент е, че благодарение на него има лесна интеграция със сметки, контрол на депозита и лесно изплащане на печалби.

Операторът е помислил за всичко и е готов във всеки един момент да асистира и да помогне за безпроблемната игра. Екипът от поддръжката е повече от професионален и работи изцяло в полза на клиента. Не на последно място ще поговорим и за отговорната игра, която е ключова. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Това трябва да ни подсказва, че няма нищо сигурно или гарантирано, когато говорим за печалби, предлага се само шанс. Препоръчваме на всеки да бъде отговорен и разумен и да знае кога е редно да спре да играе. Не се опитвайте да преследвате невъзможни печалби или веднага да върнете изгубеното, този сценарий се проваля абсолютно винаги.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Спечелил
    И не на последно място им трябват потребители, които само си ШИЯТ парите, защото тръгнеш ли малко на печалба и веднага си лимитиран.Да не говорим, ако се задържиш два месеца да въртиш на спорт и да не си им дал нищо, веднага ти казват чао.Топ кокошкари след Палмсбет, които няма кой да ги смъкне от първото място.
  • 3
    1
    Платения слави
    Защо си такъв алчен педерас слави?!???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари