Виртуалните спортове и eSports в WinBet са алтернатива на класическите спортни залагания

0
Евро 2020 се отлага с 12 месеца и повечето от големите спортни лиги са преустановени поне до лятото
Евро 2020 се отлага с 12 месеца и повечето от големите спортни лиги са преустановени поне до лятото

Евро 2020 се отлага с 12 месеца и повечето от големите спортни лиги са преустановени поне до лятото

Много държави забраниха големи събития и от това пострада спорта. Но как трябва да реагират доставчиците на спортни залагания, когато ентусиазираните клиенти искат да упражняват своето хоби, но вече не разполагат с предложения за залагане? Какво можете да направите като доставчик, който иска да остане актуален и иска да задържи играчите?

Българският хазартен оператор WinBet знае отговора -  виртуални спортове (залагане на виртуални спортни събития) и eSports (залагане на състезания в компютърни игри).

Виртуални спортове в WinBet привличат много потребители

Уинбет предлага много разнообразни виртуални спортни игри като футбол, баскетбол, конни състезания и др. Виртуалните спортове се базират най-вече на реални спортни събития, при които резулттите на игрите се изчисляват напълно автоматично от софтуер. Резултатите от залаганията не зависят от реалните събития, а изцяло от автоматизирана компютърна симулация. За играчите е много по-трудно да предвидят изхода на виртуалното спортно събитие.

Предимството на виртуалните игри е преди всичко голям избор от видове залагания и атрактивни коефициенти - но реалистичната графика и сложните функции на игра също са ключови фактори, които убеждават играчите да започнат да играят. Виртуалните спортове стартираха предимно със състезания с коне и кучета и сега са налични за почти всеки спорт. Класиката на виртуалните спортове е футболът. Футболът е сред най-известните и най-популярните виртуални спортове, но списъкът е много по-дълъг - той варира от виртуален баскетбол и тенис до колоездене, моторни състезания и дори виртуални дартс игри, като в различните букмейкъри ще намерите много разнообразни игри.

Виртуалните спортове не са разработени, за да заменят истинските спортни залагания или вълненията от тях, но да предлагат допълнение към съществуващия диапазон поради тяхната честота, тъй като на всеки 3-4 минути може да залагате на виртуални игри. Особено в такива времена, когато предлагането на истински спортни събития е оскъдно, виртуалните спортове предлагат на доставчиците добра алтернатива да продължат да предлагат на своите клиенти вълнуващи залози.

Esports не отстъпват на виртуалните спортове

Много букмейкъри предлагат и електронни спортове. Залозите на популярни онлайн видео игри като League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 и CS: GO трудно могат да бъдат игнорирани на днешния пазар на залагания. Особено в целевата група под 30 години, електронните спортове стават все по-популярни и сега се излъчват 24 часа на ден чрез канали като Twitch. Световният оборот от залагания в eSports възлиза на повече от 1,8 милиарда щатски долара, цифра, която е още по-впечатляваща, като се има предвид сравнително малката фен база. Но електронните спортове непрекъснато печелят повече фенове, като може да се отбележи увеличение на залозите в букмейкъра ПалмсБет.

Самите топ играчи, които са сравними по своя професионализъм и умения с професионалните футболисти или тенисисти, сега привличат повече фенове от финали на футболни мачове например. Турнирът на Intel Extreme Masters eSports в Катовице, Полша посрещна над 173 000 зрители на място и 46 милиона онлайн през 2019 г. С наградни фондове до 100 милиона щатски долара (Fortnite World Cup 2019) заплатите на играчите в eSports по никакъв начин не са по-ниски от тези на много професионални футболисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари