Семейство събира пари, за да премахне песента Last Christmas

1
Те са решили да закупят правата за нея и да я свалят от всички стрийминг платформи
Те са решили да закупят правата за нея и да я свалят от всички стрийминг платформи

Те са решили да закупят правата за нея и да я свалят от всички стрийминг платформи

Двойка от Швеция до такава степен намразила рождественската песен Last Christmas на група Wham!, че решила да закупи правата за нея и да я свали от всички стрийминг платформи, съобщава New York Post, предаде NOVA.

50-годишният Томас Мацети и 33-годишната му съпруга Хана са събрали за целта над 62 000 долара, като намерението им е, след като прочистят ефира от противното им парче, да заровят записа майка на финския полигон за ядрени отпадъци.

Хана разказва, че ненавистта ѝ към тази мелодия от 1984-та се родила преди 13 години, когато работела в кафене в Оксфорд. В празничните дни Last Christmas звучала в заведението повече от сто пъти на ден. Семейството заявява, че не изпитва неприязън към самата група Wham! от 80-те години на миналия век, зад която са стоели музикантите Джордж Майкъл и Андрю Риджли, а само към въпросната преекспонирана коледна песен. „Просто я въртят по 5000 пъти на ден и почувствахме, че трябва да направим нещо в подкрепа на тези, които страдат като нас“, обясняват съпрузите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    хахаха
    Фарук (Фреди Меркюри), Джордж Майкъл, Елтън Джон, Принс, Бой Джордж, Дейвид Боуи освен най-видни педеруги са и обявени за световно наследство. Никоя премръзнала шведска тиква няма да успее да ги бутне с пръст. Ебахти наглите тъпаци, ще изтриели Ласт Крисмъс от лицето на земята, защото докато били слуги им втръснала.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари