Дъщерите на Марая Кери я помолиха да спре да пее известната коледна песен

1
12-годишните близначки се оплакаха, че трябва да слушат песента всеки път, когато са близо до коледната елха
12-годишните близначки се оплакаха, че трябва да слушат песента всеки път, когато са близо до коледната елха Снимка: YouTube / стоп кадър

12-годишните близначки се оплакаха, че трябва да слушат песента всеки път, когато са близо до коледната елха

12-годишните дъщери близначки на Марая Кери Монро и Мароко се пошегуваха, че им е омръзнало да слушат любимия празничен химн на майка си „All I Want for Christmas Is You“. Съответният кадър се появи в Instagram на звездата.

В новото видео 54-годишната певица седи в червен гащеризон до красиво украсена коледна елха със златни декорации до децата си. В един момент Монро и Мароко започнаха да молят майка си да не пее популярната ѝ песен от първия ѝ ваканционен албум Merry Christmas.

Когато се оплакаха, че трябва да слушат песента ѝ „всеки път“, когато са близо до коледната елха, Кери каза, че „просто празнува“, пише Glasnews.

All I Want for Christmas Is You“ в момента е празничен хит номер едно в Spotify.

Яркият хит за любовта и копнежа по Коледа беше пуснат за първи път през 1994 г. и оттогава е основна част от празниците. Песента е била стриймвана 23 701 697 пъти в Spotify тази година, подобрявайки миналогодишния рекорд от 21 273 357 пъти.

Версията на Mariah на "All I Want for Christmas" също достигна номер едно в Billboard Holiday 100 и беше в класацията приблизително 59 седмици през годината.

Кери наскоро посети Вашингтон, където нейният хит беше включен в Националния регистър на звукозаписите.

Благодаря ви много, г-жа Карла Хейдън и нейния екип, че добавиха „All I Want For Christmas Is You“ към Националния регистър на звукозаписите и че ме приеха в Библиотеката на Конгреса вчера“, написа Марая.

Пътуването до Вашингтон включваше и посещение на Овалния кабинет, където носителката на Грами и нейните деца, Монро и Мароко, се срещнаха с президента Джо Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари