"Продължаваме промяната" обсъждат новия кабинет на курорт в планината

0
През седмицата вече беше лансирано името на бившия председател на Народното събрание Никола Минчев като евентуален премиер
През седмицата вече беше лансирано името на бившия председател на Народното събрание Никола Минчев като евентуален премиер Снимка: БГНЕС

Обсъждат се бъдещите действия при покана за реализиране на третия мандат

Ръководството и депутатите от парламентарната група на "Продължаваме промяната" обсъждат на изнесено заседание възможностите за съставяне на правителство. Заседанието се провежда в планински курорт, предаде БНР

Обсъждат се бъдещите действия при покана за реализиране на третия мандат. Очаква се да бъде дадена оценка на дейността на кабинета в оставка с премиер Кирил Петков.

От "Демократична България" и БСП вече обявиха, че ако получат третия мандат, ще предложат премиерския пост на "Продължаваме промяната", а и очакват формацията да има водеща роля.

От "Има такъв народ" също заявиха готовност да преговорят за участие в нов кабинет в четиристранен формат, но при условие, че Кирил Петков и Асен Василев не участват в него.

През седмицата вече беше лансирано името на бившия председател на Народното събрание Никола Минчев като евентуален премиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    /...
    ПП се готви за ужасяваща коалиция с другия сащнически проект - ГЕ(Й)РБ! ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Защо не коментирате зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не искате сащническите шпиони да бъдат изгонени от България?! Има и много тЮркски шпиони, но и за тях мълчите...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари