Костадин Костадинов: Избирателите на БСП виждат алтернатива в нас

0
Според него България няма да е същата след изборите на 2 октомври
Според него България няма да е същата след изборите на 2 октомври Видео: NOVA

Според него България няма да е същата след изборите на 2 октомври

БСП е патерица на "Възраждане". С всеки един ход в управлението, те разочароват изключително много своите избиратели, които намират именно във "Възраждане" алтернатива. Така Костадин Костадинов коментира въпроса дали политическата му формация се е превърнала в "патерица на ГЕРБ", след като двете партии гласуваха против в дневния ред на Парламента да влезе точка за гласуване на управленската 6-месечна програма на БСП, която според Корнелия Нинова трябваше да послужи за основа на преговорите за нов кабинет.

"Всички, които сега твърдят, че изборите нищо няма да променят, ще се сблъскат с една много сурова реалност на 2 октомври. България няма да е същата след 2 октомври. Предстои пречистване на българския политически елит", посочи той.

Гласувахме против поради две причини. Първо – защото не е законно. НС няма процедура, с която да гласува законодателна програма за месеци напред. То гласува законодателна програма за седмица напред”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA лидерът на ”ВъзражданеКостадин Костадинов.

Второ – тази законодателна програма беше писана очевидно в 12 без 5, на коляно. Не знам кой я е писал, но нещата, които се предлагат в нея – можеха досега да бъдат осъществени, нищо от това не се случи обаче. Очевидно е, че говорим за един елементарен и пропаганден ход”, посочи той.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Сашо
    Те Герб и ДПС също виждат алтернатива във вас.
  • 4
    6
    До 4
    Вземай редовно хапчетата,без алкохол и стой на сянка,че гледай какъв резултат имаш.Няма да можеш да си получиш копейките!
  • 5
    5
    69
    Степан Русиянев, по-известен като Малък Мунчо и "американска партия"? От къде ви намират такива слабоумни тролчета не мога да разбера! ХАХАХАХАХАХА
  • -2
    4
    666
    Допълнение: Пропуснах да спомена американстата партия на стефан янеф - нито един глас не трябва да бъде даван за нея!
  • 0
    3
    666
    До 1 и 2: Щом го плюете, значи сте влюбени в херо УРОДстафа! Тя ви е ментор, доволни сте, че газ няма да има или ако има, ще е с 50% по-висока цена, но е яко да си подлога на уродите от сащ! На всякакви избори, когато и да са, никога не трябва да се пуска глас за американските партии на герб, пп (продължаваме измяната), дб-тата на ристюфците, мирчефците и атанасофците (отявлени русофоби/българофоби, но щедро са финансирани от цру на сащ чрез фондация "америка срещу България), както и американската партия бсп - крайно дясна партия е! Добавяме и американската партия на армани сбърканяни и хаджигенофци - крайни про американска и про джендърска партия! пп (продължаваме измяната) и дб-тата на ристюфците, мирчефците, атанасофците и американската партия на армани сбърканяни и хаджигенофци са токсични за българския народ! Не искат еврина газ от Газпром, не искат ТЕЦ-ове, АЕЦ да се строят, искат малоумните зелени енергии и затриват държавата ни! За пример - вижте една съседна тюркия - пръска се по шевовете да строи атомни централи, за да продава електричество, а заради изброените американски партии България е в цугцванг! Ето защо тези американски партии не трябва да получават нито един глас на нито едни избори, ако си искаме България за нас - българите! България е за българите, България не е на сащ, както се продадоха горните агенти/шпиони!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари