Близнаците на Ева Веселинова навършиха годинка!

0
Още не мога да повярвам, че точно на мен се падна това щастие, но е факт, сподели тв водещата
Още не мога да повярвам, че точно на мен се падна това щастие, но е факт, сподели тв водещата

Преди точно една година тв водещата Ева Веселинова стана майка за първи път, при това на близнаци.

По случай първата годишнина на своите дечица блондинката пусна сладък пост в своя профил в Instagram.

"Мечтатели! Това са прекрасните ми деца и днес те стават на 1 годинка. Преди една година на този ден и час, в 9:05 и 9:06 часа, се родиха моите безценни съкровища и превзеха целия ми живот.

Още не мога да повярвам, че точно на мен се падна това щастие, но е факт! И вече цяла година изпълва и осмисля живота ми." - сподели гордата майка.

"Толкова са малки, а са всичко! Толкова са крехки, а носят в себе си най-голямата сила! Слънцата на моя живот! Най-прекрасните усмивки, които се моля никога да не слизат от лицата им!" - допълни тя. 

Веселинова уточни, че ще спази и традицията да кръсти децата в деня на първия им рожден ден: "Днес те ще станат християнчета! Ще приемат едно от седемте тайнства, светото тайнство Кръщение, най-важното в живота на един човек и Бог ще ги закриля и води по пътя на светлината. Обичам ви, мои малки ангелчета!Не спирайте да мечтаете и да гледате в една посока, защото... Щом сте двама страшно няма!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари